Panowie jak wam się wczorajsza walka Salety i Najmana . Pudzian i Butterbeana moim zdaniem jak by Butterbean był 80 kilo lżejszy to by walka potoczyła się inaczej. Czekam na wasze wrażenia po walce.
Sale okazał sie cienkim bolkiem - tylko w mordzie okazał sie twardy .... Najman go stłukł i tyle..
A swoją wypowiedzą Saleta po walce potwierdził ze jest kretynem i snopkiem
Najman Był lepszy - lepszy nie znaczy zawsze wygrywać - ja kto w sporcie bywa
Co do Pudziana to powtórzę to kolejny raz - Nic nie osiągnie w MMA ...
Co do tej szopki... Na samym początku było na co popatrzeć bo tłukli sie ładnie...
Ale walka salety z najmanem to według mnie jakaś pomyłka (podobnie z pudzianem i Butterbean'em) zdzwiłem sie ze Saleta dał sobie tak ryja obić.. a podobno taki dobry... (jak wszyscy) Co do Najmana to też z niego piczka... opadł z sił... ten go lekko poddusił i kupa odklepał... a tez w mordzie mocarz niecodzienny....
Najkomiczniejsze z tego wszystkiego było wejście 'Pudziana' już myślałem ze nie zejdzie z tego podestu...
Jak zwykle pudzian udowodnił ze jest wyśmienity do kruszenia pustaków....
Kolejny przeciwnik w którego pudzian walił bez jakiejkolwiek techniki ..
Także nie ma co sie spuszczać...
No ale oby jak najwiecej na tym panowie zarobili...
liwinglawida, powiem Ci że ja właśnie lubię Pudziana za te jego koślawe młoty, kopniaki itd Chłopak się nie pier... w tańcu i tyle Oprócz tego poza ringiem jest bardzo sympatyczny i wesoły koleś
Ja uważam tak samo jak legionista saleta cwaniak a tamten jeszcze lepszy udało mu się jak mało komu najman powinien to wygrać ale cóż wyszło jak wyszło z pudzianem podobnie jakby tamten sie nie przewrócił to było by po nim.
Panowie dla Pudziana to jest żyła złota takie walki - za tą walkie wychaczył aż 300tyś
Nie rozumie tego ze zawodnik amator zarabia taką kasę
Dajcie mu kolesia w jego wadzę ktory stoczył kilka wal z dobrą techniko i mogę sie założyć o dużo kasę z każdym ze pudzian obsra sie od razu