kierunkowskaz i blenda zginęły w tajemniczych okolicznościach . Do teraz ne wiem na co komu parujący kierunek i połamana blenda ;d
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: Lezy na Palecie Pomógł: 16 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 1379 Skąd: GSL
Wysłany: 2010-05-24, 14:23
wczoraj od strony kierowcy próg GTI ta dłuższa cześć i listwę maskująca a miałem je tylko tydzień ogólnie autem wstyd sie pokazywać wiec stoi w bezpiecznym miejscu
Paweł, ja jeźdżę bez maskującej i progu z prawje strony i żyję, teraz je ściągam razem z pakietem gt bo mam to gdzies by na nie kasę wydawać.
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Pare lat temu wkradli mi sie do auta na VWmani w rusocinie ukradli portfel dziewczyny w którym był tylko dowód i prawko do tego aparat na klisze, w którym najwięcej to były warte zdjęcia i CD box.
Kradzież to kradzież najbardziej jednak wk.rwia mnie to huligaństwo szczyle które nie mają co robić i dewastują ostatnio mojemu wujkowi jakiś wyznawca miłosci porysował auto napisał
B + A = i cały prawy bok do malowania
Silnik: Lezy na Palecie Pomógł: 16 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 1379 Skąd: GSL
Wysłany: 2010-05-24, 16:20
e2 napisał/a:
Paweł, ja jeźdżę bez maskującej i progu z prawje strony i żyję, teraz je ściągam razem z pakietem gt bo mam to gdzies by na nie kasę wydawać.
kazdy inny ma charakter ja jestem akurat taki ze musi być wszystko na tip top jak nie jest to zaraz jestem zły i po prostu odstawiam auto do dziupli i wyjeżdżam nim dopiero jak juz to naprawie lub wymienie (Dlatego Olka zawsze sie o to wkurza ze jestem jakimś walnietum maniakiem VW ) dlatego na razie służbowe Palio zostało i tym sie aktualnie poruszam. kiedyś ukradli mi znaczek GTi z grila łamiąc go oraz blendy i kierunki ciemne
mi nie dawno ukradli radjo (fajny pioneer'ek) w sumie troche z mojej winy bo auto zostawilem otwarte w garazu, ale nigdy bym sie nie spodziewal ze ktos mi sie wbije na posesje, bylo to w nocy i jeszce deszcz padal nawet nie slyszalem zeby psy szczekaly. Oprucz radia zlodziej wziol jeszcze spawarke ktorej najbardziej mi szkoda, jak bym zlapal takiego to...
_________________ "Życie jest zbyt krótkie by jeździć powoli..."
Odemnie jakis miesiac temu fani GTI chcieli pozyczyc szeroki hokej. Przykrecilem go bo zderzak nie ma dobrych mocowan. Zderzak byl lekko pekniety przed proba kradziezy. Miejsce centum Olsztyna. Ch.. zaje.... !
Efekt:
_________________ Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~ MK3
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 107 razy Wiek: 29 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 5187 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-05-24, 18:53
moje zgłoszenie poszło na policje co praawda wiem ze nic z tym nie zrobia ,tylko rzuca papiery w kat i na tym sie zakonczy ale przynajmniej jest protokół który poszedł do ubezpieczalni .
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-05-24, 18:53
na szczęście nic
jestem bardzo przezorny w tych sprawach i całą elektronikę z auta wynoszę nawet jak idę na 5 min gdzieś i auto stoi na parkingu pnlicznym
Silnik: 1.4 Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 162 Skąd: DBWA
Wysłany: 2010-05-24, 19:17
Do mojego Goferka próbowali się włamać w sylwestra ale im nie poszło pogięli tylko troszkę wkładkę. A ostatnio u mnie na osiedlu jakieś gnoje rysują maski.
Sąsiadowi z klatki napisali na masce "CHWDP" (na nowej alfie) a blok obok na BMW wyryli serce
Brak słów
złodzieje dobrali sie do listw maskujących i listw progowych i niestety mam teraz braki, ale już do mnie jadą brakujące elementy układanki
Ale jak złapie takiego złodzieje to od razu rękę którą kradł idzie do łamania batonem
Wysłany: 2010-05-24, 20:39
Legionista napisał/a:
złodzieje dobrali sie do listw maskujących i listw progowych i niestety mam teraz braki, ale już do mnie jadą brakujące elementy układanki
Ale jak złapie takiego złodzieje to od razu rękę którą kradł idzie do łamania batonem