logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Kradzież
Autor Wiadomość
marcinkoz2910 
POMOCNIK
...:::ELEKTRONIK:::...

Silnik: 1.6 AEA
Wysłany: 2010-05-24, 21:20   

mi jeszcze nic nie ukradli ale widziałem jak koleś nad zaporą niedaleko góry Żar chciał mi zakosić antenę CB ale go spłoszyłem :cenzura:

!! REGULAMIN FORUM !!

v1rooz 
user bot

Silnik: ------
Wysłany: 2010-05-24, 21:30   

Widzisz Sivvy Olsztynskie gnoje grasuja ;) dokladke zawsze mam przykrecona bo bardzo szkoda aby stracic ale nie ma jak zrobic z listwami maskujacymi :/ / a lubia to krasc :cenzura: :cenzura: :cenzura:

Dokladnie jak Bemo wpier... jednemu i drugiemu i po sprawie a Bemo nie jestes malutki wiec mysle ze troszke sie obsraja ;) )

Basior1997 
imitacja elektryka

Silnik: 1,8+podtlenek LPG
Wysłany: 2010-05-24, 21:38   

jakies pare dni temu kolesie czaili sie na moje radio ale im sie nie udało zobaczyłem to i w ryj ;-)
łubuć hamów :-D

Ryjek 

Silnik: 1.8 ABS
Wysłany: 2010-05-24, 23:05   

w zaleznosci gdzie sie mieszka, ja u siebie na osiedlu juz pare razy auto na noc zostawilem otwarte przez swoje zapominalstso i nic, ale tez raczej obracam sie w kregu mlodych i baliby sie potem przejebu na dzielni czy jak to sie mowi :P :P

kojotAR 

Silnik: 1,4 AEX + LPG
Wysłany: 2010-05-25, 13:22   

Mi około roku temu pod blokiem ukradli boczne kierunki, zaślepkę ucha holowniczego i listwę z prawego przedniego błotnika.

Golfik1986 
LICZY SIE TYLKO ZAWISZA [Z]

Silnik: a4 avg
Wysłany: 2010-05-25, 18:41   

plastik na tylnia wycieraczke :lol: masakra

macQ 
VW driver

Silnik: 1.9 TDI (AHU) 90kucy
Wysłany: 2010-05-25, 19:42   

mi zaukradli antene dachową, a innym razem sam magnes od CB ucieli debile :-/ złapać i poucinac rece przy samej szyi :wsciekly:

!! ~~VW~~!!

bart_GT 

Silnik: 1.8 ABS 90 KM
Wysłany: 2010-05-25, 21:30   

mi chcieli pod impr na parkingu ukrasc 2 lepkow migacze i halogeny ale gdy sie dobierali do nich pech chcial ze akurat z kolega wyszlismy po auto bo juz jechalismy i bach :-D napewno beda mojego golfa juz omijac z daleka ;-)

Zapraszam :)

sweetboy90 
GRUPA WIELKOPOLSKA

Silnik: 1.8 GT 90KM
Wysłany: 2010-05-25, 21:57   

macQ napisał/a:
złapać i poucinac rece przy samej szyi :wsciekly:
wez przestan... do bagaznika, torba na leb i w las :cwaniak: przywiazac do drzewa bez gaci i na bank juz wiecej na golfa nie spojrzy :lol:

v1rooz 
user bot

Silnik: ------
Wysłany: 2010-05-26, 07:10   

sweetboy90 napisał/a:
macQ napisał/a:
złapać i poucinac rece przy samej szyi :wsciekly:
wez przestan... do bagaznika, torba na leb i w las :cwaniak: przywiazac do drzewa bez gaci i na bank juz wiecej na golfa nie spojrzy :lol:

i po co ten OT ? nie piszemytu co zrobic tylko co ukradli nam.

czepi 
Grupa Śląska

Silnik: 2,0 ABF + 1,4 ABD (Ibiza 6K)
Wysłany: 2010-05-26, 16:06   

Ryjek napisał/a:
w zaleznosci gdzie sie mieszka, ja u siebie na osiedlu juz pare razy auto na noc zostawilem otwarte przez swoje zapominalstso i nic, ale tez raczej obracam sie w kregu mlodych i baliby sie potem przejebu na dzielni czy jak to sie mowi :P :P

No to ja właśnie radzę sprawdzać czy wszystko w aucie pozamykane jest. Około miesiąca temu ukradli mi CB z samochodu zaparkowanego przed domem... to znaczy auto stało na posesji ale bliżej drogi niż domu... rano wstałem patrze tylna klapa otwarta.... przyjechała policja stwierdzili, że nie ma śladu włamania więc prawdopodobnie nie zadziałał mi centralny w tylnej klapie więc koleś sobie w nocy przez tylną klapę wszedł , wysmarował błotem całą tapicerkę w środku, zabrał CB i uciekł. Nigdy bym nie pomyślał że ktoś będzie tak bezczelny żeby do samochodu stojącego na posesji sobie wejść... ale wygląda na to, że pewnie nie pierwszy raz już ktoś przechodził i próbował czy auto pozamykane i akurat się mu udało... na policji mówili że złapali grupę smarkaczy która okradała na mieście samochody niezamknięte... zdziwić się można ile samochodów w jeden wieczór potrafili obrobić.... także teraz po zamknięciu obchodzę samochód z każdej strony i sprawdzam czy wszystko pozamykane i wam też radzę

Malakas 
GOLF 3 GT TDI !

Silnik: 1.9 TDI
Wysłany: 2010-05-26, 16:12   

heh.. najpierw mialem wersje GT w benzynie ukradli mi prawą listwe progową a lewa zostawili..

teraz mam gt tdi i mam piekne listwy progowe i boczne - nie dotkenli - a połamana przednia dokładke zderzaka zabrali hahaha parodia dosłownie - niedlugo zamontuje pod domem ten leflektor ktory reaguje na ruch i zapala swiatlo a na pewno beda spierda.... jak kot przed psem!

darkmen21 
Król jest tylko jeden-VW GOLF

Silnik: 2.0 GTI
Wysłany: 2010-07-06, 13:20   

Na dzień dziecka wsiadam do auta i nie ma radia-dzień wczesniej nie zamknąłem centralki :-/ auto kilka razy zapomniłem juz zamknąć... Złodziej poza kradzieżą radia nie wziął nic wiecej, dodatkowo uszkodził instalacje radiowa.
Tydzień temu znalazłem moje radio w innym aucie na mojej ulicy, pytałem juz jednego gnoja czyji to wóz i bede odzyskiwał w tym tygodniu. Najlepsze jest to że gnojek z którym gadałem wspominał,że żule na mojej ulicy czychaja na moje fele... :cenzura:

2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków

Murel 

Silnik: 1.9 TDi
Wysłany: 2011-02-21, 22:20   

darkmen21 napisał/a:
czychaja na moje fele... :cenzura:

no to masz nieciekawie.
Mi zwineli 4x dekle do alufelg (chodze po Lodzkiej gieldzie i sprazwdzam - byly podpisane markerem olejnym)jak dojde to :cenzura:
Innym razem radio, drobniaki ze schowka i zestaw kluczy boscha
3 -ka to kierunki i halogeny ze zderzaka przedniego a mialem clary (niepowetowana strata) i to przykrecone na sroby pod klucz i srubokret .

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu