Wysłany: 2010-07-27, 13:11 karta rabatowa na orlen i bliska
panowie, panie małe info zapożyczone z vag łódź:
"z racji tego że pomysł pojawił sie na forum Klubu Seata Ibizy a im nas wiecej tym lepiej, chciałbym wam zaproponować karty zniżkowe na stacje Orlen i Bliska. Koszt wyrobienia takiej karty to 10 zł. Przewidywany rabat na paliwo kazdego typu to około 8 groszy na litrze bez wzgledu czy to zwykła pb czy verva on. Generalnie polega to na tym ze ilość rabatu na litrze zależy od ilości zatankowanego paliwa w miesiącu. Im wyższy pułap osiągniemy w litrach tym wiecej uda nam sie wynegocjować upustu.Przy podpisaniu umowy deklaruje ze bedziemy tankowac miesiecznie minimum 15 tys litrow i to jest sprawdzane przez pierwsze 3 miesiace, Jezeli tak jest to dostajemy od razu rabat staly 8 groszy jezeli bedziemy mniej tankowac to bedzie 5-6 groszy.
Karta może być na każde auto. potrzebny jest tylko numer rejestracyjny.
Jest ona bez terminowa, płacisz za nią raz 10zł i jeśli dużo jeździsz to szybko ci sie to zwróci podczas tankowań.
Karta Vitay jest niepotrzebna, chyba że ktoś sobie zbiera dodatkowo punkty.
Bardzo prosze o opinie wasz na ten temat, oraz napisanie kto byłby ewentualnie chętny i na jaką ilość kart."
o szczegóły najlepiej pisać do kolegi sirgrzesio...wie więcej
_________________ nim zadasz pytanie, skorzystaj z opcji SZUKAJ
a pytanie brzmi, to nie podchodzi pod ustawę prawo zamówień publicznych i nie musi być umowa z jakąkolwiek działalnością gospodarczą?
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
powiem ci e2, że ja nie mam pojęcia, zostałem poproszony o wstawienie infromacji u nas, więc wkleiłem....więcej napewno wie sirgrzesio, on jest moderatorem na vagu....
_________________ nim zadasz pytanie, skorzystaj z opcji SZUKAJ
zakladajac ze rabat na kazdy litr jest 0,8 gr ja tankuje raz w tygodniu za 100zl srednia cena ON na bliskiej to 4,3. wychodzi 23 l tygodniowo razy 4 tygi daje nam 93 l daje nam 74 zl chyba tu jakas podpucha jest
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2513 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-07-27, 23:12
Golfik1986 napisał/a:
zakladajac ze rabat na kazdy litr jest 0,8 gr ja tankuje raz w tygodniu za 100zl srednia cena ON na bliskiej to 4,3. wychodzi 23 l tygodniowo razy 4 tygi daje nam 93 l daje nam 74 zl chyba tu jakas podpucha jest
cpś mi się wydaje że matma nie jest Twoją mocną stroną:D 74 zł to skąd wytrzasnąłeś?:d ~6.5 zł w przeciągu miesiące "zaoszczędzisz"
Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 999 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2010-07-28, 13:57
to lepiej wychodzi zamówic w kilka osób pare tysiecy litrów ON u mnie jest 4 rolników 3 osoby które majądziałąlnosc i jeszcze pare osób
przyjeżdza cysterna z opola i rozlewają kto ile zamówił upust od 10 do 35 groszy na litrze warunek minimum 5 tys litrów w jednej dostawie jedna cysterna
czyli temat umarł
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył
to masz dobrze ale wiara dzis jush sie u mnie bynajmniej styka to robic nie wiem jak tam u was. u mnie nie zlapiesz kogos tak nie znajomego gdzies pod stacja albo na parkingu
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}