Powitać!
Panowie potrzebuję pomocy niby w pierdułce ale nie chcę wydać tych paru groszy na coś o co mi nie chodzi.
Mianowicie chcę sobie kupić kabel aby podłączyć kompa pod tv i oglądać sobie filmy. W tym momencie kopiowałem na pendrive i podpinałem pod kino ale po co tak dalej się męczyć. Znalazłem kable za jakieś grosze. Nie potrzebuję długiego bo mam laptopa i zawsze mogę go postawić pod telewizor. Tak więc kabel 1 metr mi starczy. I teraz tak- z tego co czytam to różnią się chyba pinami. Więc jaki wybrać? Tutaj mam coś takiego:
http://allegro.pl/kabel-f...1383104597.html
albo
http://allegro.pl/kabel-h...1391529100.html
Od razu mówię że nie zamierzam wydawać nie wiadomo ile chodzi mi o coś najtańszego.
Z góry dzięki i pozdrawiam!
Jakosc kabla ma znaczenie ale przy dlugich kablach hdmi z tego co wyczytalem Ty chcesz kabel 1metrowy wiec polecam kupić Ci nie ten za 1,5zł ale taki w granicach 10/20zł i bedziesz zadowolony ...
czaro, u mnie jest na tv tak jak na laptopie storna vwgol3..
Jak dałem konwenter to jest już ok - nie wiem czy sam kabel ci pomoże... dogadaj sie z kolesiem ze jak nie bedzie ok to go oddasz i tyle... Mi w sklepie mowił ze ok a tu lipa ....
Legionista, ja tak myślę kupić najtańszy na allegro- przynajmniej na początek żeby zobaczyć jak to śmiga. Więc zwrot raczej nie wchodzi w grę- szkoda kasy na przesyłki. Nie to żebym nie miał 50 zł ale wolę nie wydawać na takie pierdoły- wolę zostawić na gofera!!
czaro, ja bym kupił w sklepie u siebie a nie na allegro
powiem tylko tyle że efekt jest marny. jakość obrazu beznadziejna.
Szkoda zachodu i kasy na kable takie moje zdanie jest...
Tyle że przez neta łatwiej- nie muszę tyłka z domu ruszać, a i przyniosą do drzwi.
wiem ze łatwiej ale jak nie bedzie działało tka jak chciałes to lip pare zł do kosza... a tka to jade i wyniemam i tyle...
Powiem ci tyle ze ja na samym kablu sie przejechałem i tyle...
Konwenter za 145 zł i mam z głowy .... obraz piękny ładny nic sie nie zlewa...
I nikt mi nie powie ze na samym kablu powinno działaś dobrze - moja odp jest taka bedzie lipa
Czaro wejdz na google wpisz co potrzebujesz wiedziec i sie dowiesz wszystkiego .....