Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2011-01-03, 09:15
dla testu może ten za 1,50 podejdzie ale nie zdziw się że wgl nie będzie działać i będziesz zmuszony jeszcze raz kupić. Kable hdmi mają dużą rozbieżność cenową ale za jakość się płaci
No kupiłem ten za 1,5. Zobaczymy jak przyjdzie co to jest.
[ Dodano: 2011-01-13, 21:05 ]
Przyszedł kabelek i jest podłączony. Obraz w porządku- była tylko kwestia ustawienia na kompie. Tylko problem jest taki że głos mi nie idzie na tv. A dokładniej głos "systemowy" windowsa idzie, ale z media playera czy innego odtwarzacza nie idzie. Macie pomysł?
nie no to ja sobie kompa pod kino podepnę i będzie jeszcze lepiej. Tylko myślałem że może coś trzeba po prostu przestawić na kompie bądź w programie na którym odtwarzam film czy muzę. A dlaczego odgłosy jak odpalam system itd idą przez tv?
Jeśli z kompa podłączasz HDMI do TV to trzeba w panelu sterowania w opcjach dźwięku zmienić żeby przez HDMI szedł dźwięk też, bo hdmi podaje i obraz i dźwięk, jak się tego nie zrobi to takie klocki mogą być, wybiera się dźwięk urządzenie HDMI domyśle i powinno śmigać, sprawdź to sobie, pozdrawiam