auto mam prawie 1,5 roku prejechane prawie 25 tysi, holowany byłem dwa razy, z powodu sprzegła, raz strzeliło mi zabezpieczenie linki(nie miałem przy sobie nowego a byłem w niepewnej dzielnicy)drugi raz takze sprzegło-pedał w podlogę i niestety nie dojechałem na 4 do mechanika
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
Silnik: 1.9 TDI (AHU) Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sie 2010 Posty: 201 Skąd: Pszów
Wysłany: 2011-06-29, 10:22
Dwa razy holowany, powód zawsze ten sam: przy dużej wilgoci w środku (w czasie ulewy) wariuje mi potencjometr gazu i wpada w tryb awaryjny... Krótkie odcinki z tym jechałem, ale dłuższe już nie dawało rady i było trzeba holować...
Silnik: 1.8
Wysłany: 2011-08-26, 11:14
Raz mi sie zdażyło dojechalem do domu zgasilem auto po 15min wsiadam odpalam a tu nic no to linka i do garażu smieszna sytuacja bo srawdzilismy pol silnika czujniki itd. A na koncu sprawdzalismy pompke paliwa bylo słychać że się załącza lecz pompka w baku latała i dopuki auto jechało to cos zasysal a ze bylo mało paliwa jak stanoł to kaput. No ale tez 4 razy cholowałem ja 3x ford brata 1xaudi