Silnik: 1.8 (ABS) Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Dołączył: 08 Sie 2008 Posty: 56 Skąd: Eschweiler(DE)/Konin
Wysłany: 2011-03-01, 22:37 Głupie Pytanie !!!!
Witajcie jutro sprzedaje swoje poprzednie autko mam umowę kupna sprzedaży i mam dziwny podpunkt a mianowicie
Kupujący zapoznał się ze stanem technicznym pojazdu będącego przedmiotem umowy i nie zgłasza do niego zastrzeżeń.W związku z powyższym strony wyłączają uprawnienia Kupującego do dochodzenia roszczeń z tytułu wad pojazdu ujawnionych po dniu zakupu
a na poprzedniej umowie miałem tak
Kupujący oświadcza, że dokładnie zapoznał się ze stanem technicznym nabywanego samochodu. Kupujący oświadcza nadto, iż nabywa samochód w takim stanie technicznym, w jakim aktualnie on się znajduje i z tego tytułu nie będzie zgłaszał żadnych roszczeń w stosunku do sprzedającego.
i tutaj moje pytanie czy tak jak jest u góry podkreślone też może być? żeby nie było tak że gość przyjdzie i powie dawaj siano a bierz auto z powrotem?? czytałem to z 30 razy ale ciągle nie kapuje
_________________ ----------------------------------------------------
MÓJ GOLFIK ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA
----------------------------------------------------
w podkreślonym masz napisane że jak koleś kupi auto to od dnia w którym go kupił nie może sapać do ciebie że po 2 godzinach od zakupu odpadło mu koło... bo prędzej sprawdził auto co i jak
a w przypadku drugim to masz użyty większy zasób słów.. co powoduje że dłużej się czyta... ale chodzi o to samo...