magazynier poszukujacy bardziej platnej pracy zastanawiam sie nad powrotem na przedstawiciela handlowego
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Silnik: ADY 2.0 GTI + LPG Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 28 Sty 2008 Posty: 124 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2008-03-12, 16:34
serano napisał/a:
rzajdel jak tam Ci sie pracuje jakis czas temu bylo glosno na temat tej farbyki wiec pytam z ciekawosci zarobki w normie>??
Powiem tak zarobki - moje to od 1.3k (grudzien malo h bo stawke mam h) do 2.4k ze wszystkimi nadgodzinami w styczniu. Ale jest jeden myk. Bylem na szkoleniu w IRL i ludki ktore tam byly maja prawie 3zł za h wiecej (brutto) od nowo przybylych - czytaj teraz zatrudnianych.
Silnik: ADY 2.0 GTI + LPG Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 28 Sty 2008 Posty: 124 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2008-03-13, 07:47
serano napisał/a:
czyli jakbym teraz sie przyjal to zarabialbym w granicach 1tys a ile godzi 8 czy 10
Normalnie pracujemy 8h - 10h to nadgodziny placone zalezy jak po 21 to 100%. 2 tygodnowa praca wyglada tak:
od wtorku do soboty chodzimy na rano. Natomiast od Poniedzialku do piatku na popoludniowki. Wtedy 1 tygodnia mamy 1 dzien wolnego, w kolejnym 3. Z tym ze jest wyjatek ze w poniedzialek mozesz przyjsc na nadgodziny - jesli sa i wtedy placa nam 100%. Ludki nowe za luty dostaly okolo 1,7k ze wszystkimi nadgodzinami, natomiast ludki z moim stazem okolo 2,2. Ja dostalem mniej na zwolnienu bylem
Nie da sie wyliczyc konkretnie ile miesiac w miesiac zarobisz bo to wylacznie zalezy od h ktore wyoracujesz. Z tego co pamietam nowi zatrudniani sa na 10,54 zł brutto. Tak w kaym razie mowia
serano za takie pieniądze chcesz pracować??? zalejesz 2 razy golfine i po wypłacie
buli84gt zapomnialem dodac w granicach 1tys ale z tego co pisze kolega rzajdel to taka praca moze byc ciekawa bo chociaz robilbym cos w kierunku ktorym mam szkole
_________________ my name is kokaine i'll mess up your brain if you know what i know
Silnik: 1,6+LPG Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 152 Skąd: poznań / biedrusko
Wysłany: 2008-03-13, 23:11
serano napisał/a:
buli84gt zapomnialem dodac w granicach 1tys ale z tego co pisze kolega rzajdel to taka praca moze byc ciekawa bo chociaz robilbym cos w kierunku ktorym mam szkole
chyba że tak to rozumiesz. ja pracuje tylko dla pieniędzy. to że lubie swoją prace jest tylko zbiegiem okoliczności. ..to na co czekasz? drukuj CV i zasuwaj. hehe