Witam jestem spawaczem tig pracuje w wloskiej firmie LEO VINCE spawajac tlumiki do motocykli wszelkiego rodzaju od skuterow do scigaczy wszystko w nierdzewce lub w tytanie dobra robota ale hujowo placą PO PROSTU JESTESMY TANIA SILA ROBOCZA W POLSCE
Witam jestem spawaczem tig pracuje w wloskiej firmie LEO VINCE spawajac tlumiki do motocykli wszelkiego rodzaju od skuterow do scigaczy wszystko w nierdzewce lub w tytanie dobra robota ale hujowo placą PO PROSTU JESTESMY TANIA SILA ROBOCZA W POLSCE
Dałbyś radę załatwić jakiś komin w dobrej monecie do 2oo? Czy Was pilnują dziady?
_________________ Sprzedam 2 x Kawa ZX-6R, 2001r oraz 2004r (636 na wtrysku) Sprzęty w nienagannej kondycji... Więcej info na PW.
Dałbyś radę załatwić jakiś komin w dobrej monecie do 2oo? Czy Was pilnują dziady?
sory ale nie ma opcji zeby cos wyniesc kamery plus ochrona z wykrywaczem metali stary codziennie jak wyjezdzam z roboty to mi trzepia golfika i wszystkim innym
firma tomil ktora wspolpracuje z firma SEBN czyli volkswagenem.(Gorzow Wlkp). ja pracuje jako serwisant bretow formierskich na ktorych sa produkowane wiazki elektryczne do samochodow rodziny vw czyli golfa A6 A6+ Skoda Super B . YETI , Audi TT. transporter GP . Bugatti
_________________ to samochód wybiera kierowce a nie kierowca samochód
Obecnie pracuję jako kasjer oraz podjazdowy na stacji ORLEN w Sędziszowie Małopolskim, w tym roku mam zamiar zacząć studia a później chce z moją dziewczyną założyć działalność gospodarczą, jak się wszystko uda to super będzie
hehe podobnie jak kolega , z tą różnicą ze nie jako kasjer a placowy
No ja jestem Monterem Instalacji Sanitarnych i Grzewczych (tzw. hydraulik tylko, że trochę więcej mogę robić niż on ), a po pracy zajmuję się moim Gofferem i spędzam czas z ukochaną dziewczyną ).