Wysłany: 2011-03-29, 14:57 Gdzie można najlepiej spedzić weekend majowy z dzięwczyna ?
Chcę zabrać swoja dziewczynę na wymarzony romantyczny weekend .Chcę żeby ten wypad był wyjątkowy . i żeby go zapamiętała do końca życia . Szukam jakiegoś miasta na terenie jakiegoś jeziora np: Wałcz , Wągrowiec Czaplinek . Coś tego typu jak domek letniskowy nad jeziorem, potem aby się odświeżyć jakiś basenik, saułan, nastepnie jakaś romantyczna kolacja tylko w dwoje przy zachodzie słońca ,jakieś winko .Głównie kieruje moje pytanie do mieszkańców wielkopolskie okolice PIły Chodzieży . itp,zachodniopomorskiego, lubuskiego. Mój budżet jest niestety nieco zaniżony z tego względu iż , narazie nie zarabiam tylko się uczę . Jak by ktoś się jeszcze orjętował podajcie koszty noclegu . Pozdrawiam z góry dziękuje za info
liwinglawida [Usunięty]
Wysłany: 2011-03-29, 15:54
Sylver019 napisał/a:
Szukam jakiegoś miasta na terenie jakiegoś jeziora
btw. z zachodniopomorskiego.. poleciłby Ci morze..:D
Kiedyś w Darłówku był dobry klimat ale teraz wszytko rozkopane... lipa straszna a był taki czas ze samochodem na samą plaże mozna było wjechac
jest stronka wewte.pl poszukaj jakiegoś ciekawego miejsca
Coś tego typu jak domek letniskowy nad jeziorem, potem aby się odświeżyć jakiś basenik, saułan, nastepnie jakaś romantyczna kolacja tylko w dwoje przy zachodzie słońca ,jakieś winko
Sylver019 napisał/a:
budżet jest niestety nieco zaniżony
Szału nie będzie
Zapraszam do Mikołajek bedziesz mial wszystko co chcesz tylko ze $ tez jest potrzebne aqupark itp wszystko jest
Jedz do Stegny ceny za wynajem nie sa mocno drogie a klimacik spoko...