jezeli mowa na temat fotoradarow sm ponad 2 lata temu dostalem mandat oczywiscie bylo ogolnie wiadome ze straz miejska nie ma praw do tego zrobila mi fotke w ruchu mandat 200zl i chyba 5pkt do dzis mandatu nie zaplacilem i nie zaplace konsekwencji jak narazie rzadnych oby tak dalej...
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
do dzis mandatu nie zaplacilem i nie zaplace konsekwencji jak narazie rzadnych oby tak dalej...
to chyba podbuzanie innych do nie placenia mandatow
mnie za mandat pociagneli 7 lat od daty wystawienia
nie placilem bo bylem mlody i kozak az weszli na konto i sami se wzieli wszystko zalezy kto ci ten mandat wystawil i jakie sa przepisy(a te sie zmieniaja raz na kozysc raz na nie kozysc podatnika)
jesli planujecie zakup mieszkania wziecie kredytu to przy skladaniu wniosku takie zeczy wychodza na jaw i pan pani w banku mowi ze ociagalismy sie ze splata jakiegos zadluzenia(mandat to tez w ich mniemaniu pieniadze do splaty)i wszystko widza czarno na bialym.
a fotki SM predzej czy puzniej wruca na ulice tylko czesc pieniedzy bedzie slo na skarb panstwa i wszyscy beda szczesliwi poza nami
teraz tez kilka dni temu dostalem zajecie wlasnie na pensje bo troche z komornikiem se polecialem ale nie wyslal nigdzie do jakiegos rejestru odrazu pedem do urzedu skarbowego splacic i spokoj. bo jestem w sferze kombinowania wlasnego kwadratu i raczej bez kreski sie nie obedzie... podburzania zero tylko mowie ze nie zaplacilem od strazy bo od policji zawsze place po czasie ale place
[ Dodano: 2011-08-21, 00:00 ]
a druga rzecz straz naduzawala swoich mozliwosci bo nie mieli prawa do walenia tych mandatow bylem na odkupieniu pkt w WORDzie i ruchowiec tlumaczyl ze jesli zdjecie bylo zrobione w ruchu auta strazy miejskiej albo byl wystawiony fotoradar mobilny wowczas mozna nie przyjac mandatu gdyz straz miejska naduzyla swoich praw
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}