Silnik: 1.4 Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 158 Skąd: DBWA
Wysłany: 2010-03-06, 21:26 Flagi Forumowe
Witam wszystkich serdecznie
Mam możliwość załatwienia Flag Forumowych 440x360mm+maszt+mocowanie do szyby
cena takiej flagi (do 20.03.2010 później rusza sezon i flagi mogą być droższe) około 43+koszt przesyłki ( im więcej chętnych tym taniej) aby wystartować z produkcją potrzeba minimum 20 chętnych.
Czas realizacji zamówienia 7 dni po wpłacie na konto wykonawcy.
Jak będzie wystarczające zainteresowanie podam dane do przelewu.
Proszę chętnych o wpisywanie się:
moje zdanie tak patrze na ten cennik i zastanawiam sie poco takie duze te flagi chcecie zamawiac?? masz 58cm?? wysoki strasznie i powierchnia flagi rowniez ciut duzawa
widzialem kiedys takie flagi u chlopakow z grupy opolskiej i mieli mniejsze tez fajnie wygladaly a i mozna z nimi szybciej wtedy jechac
co do projektu to ja bym obstawial czarne tlo i bialy nadruk przy bialym tle biale szybciej sie bedzie brudzic
swatu ameryki nie odkryłeś Raczej logiczne że im większa tym droższa... Na taką dużą to tak jak kolega strzeliniasty mówi zrzuca się kilka osób które jeżdżą na spoty itp... Oczywiście jak ktoś chce to może sobie kupić na własną rękę nie widzę problemu... Mi się wydawało drogo bo nigdy na zamówienie nie robiłem czegoś takiego i dlatego... Poza tym wykonanie pewnie też pozostawia wiele do życzenia no ale ogólnie fajny gadżet...