niech ma nawet 200 - w takim stanie to on jest wart i tak mega kasę, nie mówiąc o mesiu evo i fordzie - to jest łącznie koło 1,5mln zł wartości
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: 1,9 TD AAZ Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 711 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2010-03-25, 08:44
Jak ja bym chciał albo tą M3 a już najbardziej to EVO. Tak na niedziele żeby sobie pojeździć a i tak pewnie bym przez jakiegoś debila znalazł się w Operacji Tuning na samym końcu za ten spojler na mesiu bo ktoś by się nie znał Ale można tylko pozazdrościć.
tak pewnie bym przez jakiegoś debila znalazł się w Operacji Tuning na samym końcu za ten spojler na mesiu bo ktoś by się nie znał
ale oni się znają . Poza tym gdyby to zrobili spotkaliby się z ogromną falą krytyki za to. Nie warto im by było ryzykować
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: 1,9 TD AAZ Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 711 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2010-03-25, 09:14
Sprawdziłem cenę mesia na allegro niestety nie było EVO ale była wersje cosworth i ona stoi 20 tyś. to sami sobie policzcie ile takie EVO jest warte. Ale po fotkach patrząc trzeba było by im opony zmienić