2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
Silnik: 1.8 PF Pomógł: 4 razy Wiek: 25 Dołączył: 04 Sie 2009 Posty: 497 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-01-14, 09:18
Żona do męża...
- Koiec tego chce mieć jakieś kieszonkowe!
od dziś za seks w poscieli płacisz mi 100zł a za seks na dywanie 30zł
Mąż na to
- Ty chyba zwariowałaś nie będę płacił za seks z własną żoną...
Jak powiedział tak zrobił a że chłop bez seksu wytrzymać długo nie może to po miesiącu celibatu maż wchodzi do domu rzuca żonie 100zł na stól
zona się patrzy wstaje rozbiera się i idzie do wyra a mąż na to:
Gdzie kur... 3 razy na dywanie i 10 do zwrotu...
Silnik: 1.8 TDCI Pomógł: 47 razy Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 923 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-01-20, 20:27
Rzecz dzieje się w jakimś miasteczku nie daleko granicy z Niemcami.. np. w Szczecinie
Pani pyta dzieci: kto jakim samochodem chciał by jeżdzić jak dorośnie ?
-ja passatem, ja golfem, ja golfem, ja też i ja i ja..
tylko jeden Jaś odpowiada: - A ja polonezem. Pani zaciekawiona pyta: dlaczego polonezem? wszystkie dzieci wybrały volkswagena.. Na to Jaś: moja mama jeżdzi borkiem, ojciec kombi, brat roverem a siostra przejściówką.. Pani zaczyna tłumaczyć Jasiowi że powinien mieć własne zdanie a nie to co rodzina..A że Jasio trudnym był dzieckiem więc Pani postanowiła dotrzeć do niego w inny sposób, bardziej dla niego zrozumiały: Jasiu a gdyby Twoja matka była prostytutką, ojciec alfonsem, brat alkoholikiem a siostra narkomanką to co wtedy? A to wtedy jeżdził bym GOLFEM
Silnik: 1.8 PF Pomógł: 4 razy Wiek: 25 Dołączył: 04 Sie 2009 Posty: 497 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-01-20, 21:37
Dwóch znajomych spotyka się po latach
- Kaziu choć się napić tak jak za dawnych lat kupimy sobie te tanie wina usiądziemy w parku i je wypijemy
- No dobra Zdzisiu to idziemy
Obalili kilka alpag stoją gadają nagle jedne na drugiego sie zbełtał
- Co ty zrobiłeś?! Co ja teraz swojej żonie powiem, ona mnie ubije!
- Spokojnie Kaziu nie martw się mam pomysł. Zobacz wsadzę Ci do kieszeni w koszuli 100zł, a ty powiesz żonie że wracasz do domu za rogu wychodzi jakiś facet i Cię obrzygał ale wsadził Ci do kieszeni 100zł na pralnie
- Dobry pomysł spróbuje
Wraca do domu stuka do drzwi a tu mu zona otwiera i od razu krzyczy
-Ty pijaku, Ty menelu znowu żeś mordę zachlał a w dodatku żeś się obrzygał!
-Spokojnie żono wyobraź sobie że wracam sobie do domu a tu nagle wychodzi jakiś typ za rogu i mnie obrzygał! Ale wsadził mi do kieszeni w koszuli 100zł na pralnie
Żona zagląda do kieszeni i wyjmuje 200zł
-Ale Kazik tu jest 200 a nie 100
-hmm bo mi jeszcze się zesrał w spodnie
Silnik: 1.8 90 kM Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 31 Lip 2009 Posty: 56 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-03-06, 12:51
Mały Jasio chodzi do klasy matematycznej. Pewnego dnia nauczyciel wezwał go do odpowiedzi:
- Gdybym ci dał 500 złotych - mówi nauczyciel - a ty byś dał 100 zł Marysi, 100 zł Basi i 100 zł Zuzi, to co byś miał?
Rezolutny Jasio na to:
- Orgię. XD
Czterech żonatych mężczyzn w niedzielne przedpołudnie gra w golfa. Przy trzecim dołku jeden z nich mówi:
- Nie macie pojęcia co musiałem przejść, żeby dzisiaj z wami zagrać. Musiałem obiecać żonie, że w przyszły weekend pomaluję cały dom.
Na to drugi:
- To jeszcze nic, ja musiałem obiecać, że wykopię w ogródku basen...
Trzeci:
- I tak macie dobrze... ja będę musiał przejść całkowity remont kuchni...
Czwarty z graczy nie odezwał się ani słowem, ale oczywiście pozostali nie dali mu spokoju:
- A ty czemu nic nie mówisz? Nie musiałeś nic obiecać żonie żeby cię puściła?
- Nie - odparł czwarty. - Ja po prostu nastawiłem budzik na 5:30 rano. Gdy zadzwonił, to szturchnąłem żonę i spytałem: "Seksik czy golfik?"
W odpowiedzi usłyszałem:
- Odp...dol się, kije są w szafie...
Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko.
Młody żonkos pyta:
- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?
Lekarz:
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?
- Leżysz pan koło nory i wyjesz!