logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Dlaczego VW Golf
Autor Wiadomość
komar 

Silnik: 1.9 TDI GT
Wysłany: 2011-03-30, 16:50   

u mnie kwestia była taka: chciałem viki2 ale była poza zasięgiem ;P 4reczka też w dobrym stanie kosztowała sporo... a trójeczka... jeździ tego troche po drogach... to o czymś świadczy... części są wszędzie praktycznie i nawet niedrogie.... silnik 1.9 a pali w trasie nieco :super: ponad 4 litry.... (2 dni w podziwie byłem), w mieście wiecej jak 6,7 nie weźmie... zrobione 230tys i drugie tyle jeszcze pokręci... co prawda nie jest to super nowoczesne autko ale baardzo przyjazne i potrafi cieszyć :)

WNAGliwice 

Silnik: 1.8 AAM
Wysłany: 2011-03-30, 18:42   

Rok temu brat od mojej laski kupil sobie golfa 1.6 75km wiec forda fieste ktorego mial jako pierwsze auto dal swojej siostrze czyli mojej dziewczynie ona nie chciala nim jezdzic bo nie miala prawa jazdy (byla przed egzaminem) a ja stwierdzilem ze zaryzykuje i jezdzilem nim bez prawka szczerze mowiac jak na forda to nie bylo zle autko 93 r 1.1 silnik na dojezdzanie do pracy w zupelnosci wystarczalo aczkolwiek tej zimy zaczelo sie sypac w sumie to nie mialem pieniedzy a ze zmienilem prace nie moglem wziac kredytu to nie mialem szans na nowe :( ale pod koniec grudnia zadzwonil do mnie szwagier i sie pytal czy nie chce kupic Golfa III 1.8 75km w gazie zastanowalem sie nad tym ale jak zamki we fiescie odmowily posluszenstwa poprosilem moja kobiete zeby wziela kredyt i kupilem tego gofra za 2.5 tys 93 rok strasznie zaniedbane blachy ale silnik bez zarzutu wiec stwierdzilem ze wezme mam go od 03.01.2011 r(dalej nie mialem prawka bo oblalem egzamin NA PLACYKU :oops: kosztowalo mnie to pozniej 600zl;/) i naprawde nie zaluje mimo ze musze w niego duzo wlozyc zeby wygladal normalnie i kilka rzeczy musze poprawic i odkad mam VW nie wezme nic innego wiecej juz powiedzialem ze jesli bede musial zmienic za jakis czas to bede szukal golfa 97 rok chyba ze bedzie mnie stac to IV ; )

'..Muza daje umcy umcy po kątach
Bass na tyle z przodu sopran..'

mazzieh84 
*MASA*DM

Silnik: AEA 1.6
Wysłany: 2011-03-30, 20:55   

U mnie teść powiedział że jak nie kupię tego golfa to mnie z rodziny wypisze, no i kupiłem, pamiętam pierwszą jazdę, do dziś dnia jestem zadowolony choć na początku nie byłem za bardzo przekonany co do kupna VW mk3. Tyle tego jeździ

...ale ma to coś!

uzbek 
Wiśniowy Pirat

Silnik: 1.9 TURBO! (1Z)
Wysłany: 2011-04-12, 19:45   

Wiadro części kosztuje 5zł.
Auto jest bezawaryjne.
Chciałem kupić dwóję, ale jednak jest już zbyt archaiczna.
Dużo możliwości modyfikacji.
Stosunkowo prosta budowa.

Gofer 

Silnik: 1.6 AEE
Wysłany: 2011-04-13, 06:38   

Żona kupiła bo ładny , bo ... zielony ;-) Dobrze że nie ... różowy :-)

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu