Silnik: 2E Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Paź 2010 Posty: 891 Skąd: Wrocław/Bogatynia
Wysłany: 2012-01-07, 17:43
przemo87, a skąd wiesz, że akurat ten silnik? Ciężko powiedzieć czy w ogóle GTi a Ty od razu silnik znasz, coś mi się wydaję, że wiesz coś więcej na temat tego Golfa
Przecież ten golf z zewnatrz jest paskudny
Te clary wogóle nie pasują do niego.
Gdyby mial ory front Vento to byłby elegancki, a tak to wstyd, pokazali tuning polaczków, dresów
Silnik: 2.0 8v Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 63 Skąd: Radom-Wielogóra
Wysłany: 2012-01-08, 00:41
Lobus no wiem co nie co VR6 z małym przebiegiem K@mil clary jednym się podobają innym nie, ja osobiście nic do nich nie mam, i nie każdy musi mieć ori Vento front albo projektory, byłoby za nudno.... wg mnie ten Golf się całkiem przyjemnie prezentuje
to jest foto tego golfa sprzed jakiś 2 lat...
bo golf to jest auto bambrow wieskow niestety. jezdzilem audi pol roku rzadnej kontroli policji. kupilem golfa z powrotem pierwszy tydzien 2 kontrole. dodam ze codziennie pokonuje ta sama trase rzadko jezdze gdzie indziej. poprostu te pierdoloty przyciagaja misiakow na odleglosc
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Silnik: 2E Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Paź 2010 Posty: 891 Skąd: Wrocław/Bogatynia
Wysłany: 2012-01-08, 09:51
przemo87, to wcześniej wyglądał lepiej na tych felgach, chociaż teraz na bbs'ach też nie jest źle, no to ciekawie K@mil, ze względu na szacunek osób czytających to, zmieniam treść postów do Ciebie, jeśli chcesz i potrafisz dyskutować na poziomie zapraszam na PW.
K@mil, najlepiej żeby każdy golf był czarny albo czerwony, obniżony i na replikach bbs'ów bo tak będzie taniej...
Dres w srodku przy otwartej szybie z disco polo a później sie smieja ze Golf 3 to padaka dla dresów i piosenki są nagrywane
... Czy oryginalny Golf nawet na zwyklej stalowce R15 nie jest ładne ?
Mi tam np podoba sie ta Calibra a co tam
Cytat:
Jeden lubi marchewki a drugi jak mu nogi śmierdzą. EOT !