Witam, wujek dał mi coś takiego i powiedział że moge sobie w aucie zamontować. Wszystko fajnie ale nie wiem co to jest? Może podpowiecie mi co to bo nie mam pojęcia:
Pisze na tym czymś SHOCK SENSOR jest jakieś pokrętło i dioda i tyle
PS. Jeli ktoś wie co to jest to niech powie gdzie to podpiąć, z góry dziekuje i pozdrawiam
pawel1990, mnie to wygląda na jakiś czujnik wstrząsu od alarmu. Mam coś podobnego. W momencie jak auto zadrży to zapala mi się dioda. Jeżeli mam załączony alarm to wówczas załącza się alarm. A pokrętłem regulujesz jego stopień czujności. Czyli możesz sobie wyregulować że jak Ci ktoś lekko klepnie to może się już załączyć albo jak ktoś Ci już autem odjedzie to dopiero wtedy
Ja to mam schowane- nie jest to na wierzchu wywalone. Ale poczekaj jeszcze aż inni się wypowiedzą.
Ja też nie miałem więc nie wiem czy w oryginalnych też jest coś takiego. Nie podpowiem Ci też pod co to jest podłączone. Ale tak skojarzyłem że to może być właśnie to.