Wysłany: 2009-03-31, 17:18 co popsuliście w swoich golfach???
Pewnie wielu z was samemu próbuje naprawiać swoje golfy.Nie każdy jednak jest zawodowym mechanikiem który zrobi wszystko na cacy.Interesuje mnie,co uszkodziliście w swoich pojazdach
ja jak zmieniałem podświetlenie włączania i regulacji świateł, to jak wlutowywałem, a następnie chciałem wlutować diodę od podświetlania tylko pokrętła, wylutowałem ścieżki na płytce i teraz mi nie świeci pokrętełko bo niestety nic już się nie dało zrobić, i po zmianie całkowitego podświetlenia wszystkiego na niebiesko (nogi, schowki, nawiewy itd) i montażu alarmu coś czasami mi telepocze pod deską rozdzielczą
A ja światełko ze schowka kiedyś wyjąłem... później nie wiedziałem jak te ustrojstwo złożyć . Teraz jak wiem, to zgubionych części nie moge znaleść. I od tamtej pory jak coś chce znaleść wieczorem, to tylko z pomocą świecenia telefonem
Ja powyrywałem oczywiście zaczepy boczków jak szybki elektryczne wstawiałem Na szczęście wystarczy je dokleić
Poza tym poniszczyłem trochę rączki i parę zaślepek śrubokrętem