logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
co popsuliście w swoich golfach???
Autor Wiadomość
PrzemkoXVI 

Silnik: 1.6
Wysłany: 2011-07-29, 22:26   

Próbując przykleić odchodzącą podsufitkę stworzyłem niedużą plamę zaraz za osłoną przeciwsłoneczną kierowcy (chcąc się temu przyglądać dostrzeżemy to, jednak nie zwracając na to uwagi nawet nie zauważymy wady).

Zamówiłem dziś wewnętrzne naklejki forum (same napisy). Mam nadzieję, że naklejenie ich całkowicie zamaskuje skazę. Ale jak to mówią, każdy uczy się na własnej skórze ;) .

AdamPLSieradz 

Silnik: 1.8 GT z LPG
Wysłany: 2011-08-20, 07:09   

Hmm, może ciężko to nazwać zepsuciem, ale też odwaliłem numer. Podczas montażu alufeg ( wraz z oponami , całych kół) miałem 2 opony identyczne na przód i 2 identyczne na tył, ale komplety te różniły się od siebie. No i co zrobiłem ?
Oczywiście pozakładałem wszystko na krzyż. Różne bieżniki na jednej osi. Ech... w tym wieku żeby być ślepym...
Jeździłem z tym parę dni aż się zorientowałem i zamieniłem wszystko tak jak sie należy.

swatu 
VW VIRTUAL TUNING

Silnik: 1.6 ABU
Wysłany: 2011-08-20, 20:08   

AdamPLSieradz napisał/a:
Oczywiście pozakładałem wszystko na krzyż. Różne bieżniki na jednej osi. Ech... w tym wieku żeby być ślepym...
Jeździłem z tym parę dni aż się zorientowałem i zamieniłem wszystko tak jak sie należy.
:-D to niezly z ciebie numer :) a powiedz tylko ,duza byla róznica w jezdzie? bardzo bujało autem?

>Klubowe wlepki<
>Klubowe kubki<

maddict 

Silnik: aaz 1.9 gtd
Wysłany: 2011-08-20, 21:52   

w pierwsze dni zaraz po kupnie urwalem raczke od schowka ;p

TunaFish 
aka Tuńczyk :)

Silnik: 1.8 (ADZ) GT 66kW (90 KM)
Wysłany: 2011-08-20, 22:26   

Wczoraj przerabiałem podświetlenie rejestracji. I na te małe klosze pod listwą na klapie dodałem troszkę silikonu, bo mi podciekały. Dokręcałem powolutku, powolutku, delikatnie i nagle JEEEEEEB! i pękł... wrrrr.... 3 godziny dłubania i spier***łem na sam koniec :D Ale już za 5 zł zamówiłem od jednego ziomeczka z forum :) Ponadto popaliłem z 5 bezpieczników przy zabawie z elektryką w pośpiechu. Składałem całe auto w godzinę przed trasą w środku, po robocie z car audio i po przeróbkach z zasilaniem trójnika na zapalniczkowe wejścia :) Pierdoły w sumie :) A no i grzebałem u taty w Bielsku na ogrodzie z autem i zostawiłem golfinę w ogrodzie na noc razem z psem - bokserem młodym :) Zjadł mi tylną wycieraczkę :) został kawałek gumy i śruba na wieloklinie w tylnej klapie :D

VWózek: http://www.golf3.pl/topic...una-vt35527.htm

AdamPLSieradz 

Silnik: 1.8 GT z LPG
Wysłany: 2011-08-21, 08:05   

swatu napisał/a:
AdamPLSieradz napisał/a:
:-D to niezly z ciebie numer :) a powiedz tylko ,duza byla róznica w jezdzie? bardzo bujało autem?

hehe - miałem takie wrażenie jakby delikatnie sciągało , ale tak delikatnie że w sumie obwiniłem za to drogę :D teraz juz wiem że to kwestia wyważenia , ciśnienia jakie było i bieżnika :D

uzbek 
Wiśniowy Pirat

Silnik: 1.9 TURBO! (1Z)
Wysłany: 2011-08-21, 10:09   

roz :cenzura: w tylnych lewych drzwiach przy wtyczce taką małą rureczkę od centralnego i teraz pompka pompuje non toper, musiałem ją odłączyć i nie mam na razie centralnego :-x

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu