Teraz tak sobie myślę, że to może być błąd. Chociaż może i wyszły takie mk3 bez tego. Ale w tej instrukcji jest poważny błąd na końcu, w ciśnieniach opon (na ostatnich stronach), powinno być w jednej tabeli- Golf Limousine Golf Syncro, a drugiej (na następnej stronie) Golf Variant, a jest to samo. Aż dziwne, że nikt tego nie sprawdził dobrze w Polsce tylko puścił do druku. Tak więc ta gwiazdka i tak nie byłaby dużym błędem.
Sprawdziłem w swojej niemieckiej i gwiazdka to gwiazdka a nie jakaś mini kropeczka
I tak jest ona u mnie koło kontrolki okładzin, przy ABS, przy światłach przeciwmgielnych przednich, przy szybkach elektrycznych (ten przełącznik w konsoli środkowej), przy grzanych dupskach, przy tempomacie, i MFA
ale tam gdzie jest kontrolka ręcznego to jest czysto
Pomyśl logicznie ja jeszcze nie widziałem auta co by tej kontrolki nie miało...
Golf MK1, MK2 miały takie kontrolki to czemu MK3 ma tego nie mieć ?
Myślę że temat rozwiązany a Panowie co tak intensywnie komentują proszę o zejście z tonu..
Bym był raczej za tym, ze to błąd, ale to jest gwiazdka, tylko wiadomo, że na skanie inaczej wygląda niż na papierze, porównaj sobie w tej instrukcji zeskanowanej tą gwiazdkę przy tym i przy np. czujniku okładzin czy ABS, wyglądają tak samo.
Mam niemiecką, ale jestem w innym miejscu i nie mogę zajrzeć teraz. Ale może niemiecka jest z innego roku... Ale najprawdopodobniej jest tu błąd, w tej instrukcji jak mówiłem jest bardzo poważny błąd na dwóch ostatnich stronach gdzie jest ciśnienie powietrza, jest w dwóch tabelach napisane (gdzie są róże ciśnienia), że tabela dotyczy Golf Limousine i Golf Syncro, a powinno być, że jedna dla Golf Limousine i Syncro, a druga dla Variant. Jak jakiś starszy człowiek kupił sobie Golfa w Polsce to zupełnie już nie wiedział o co w tych ciśnieniach opon chodzi, jak zobaczył tą instrukcję.
Silnik: NIE MA
Wiek: 30 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1282 Skąd: NORD-MK3-GROUP.PL
Wysłany: 2010-02-22, 18:04
ale poco to gdybac co jest a czego nie ma itd nie potrzebne spory icały ten bajzel a zdrógiej strony we wszystko wierzysz co jest na pisane ? czy nie bierzesz tego na logike i przemyslenia za i przeciw nastepnie prosty przykład na scianie bedzie napisane dupa to jak przejedziesz palcem po scianie poczujesz dupe czy sciane?????? bo na moje sciane ale z twoich rozwinietych komentarzy jak i wniosków poczujesz dupe pozdro