Wysłany: 2011-02-20, 18:19 BRAK DOWODU REJESTRACYJNEGO / CO ZROBIC?
panowie mam problem zgubilem dowod;/! bylo tam ubespieczenie itp... dowiadywalem sie w wydziale ze musze se nowy wyrobic ale nie wiem co z przegladem? Musze go jeszcze raz robic? bo chyba zadnych moich danych niemaja na temat przegladu prawda???
AHA TAK TO WYGLADA... To chyba mam lipe z przegladem bo przeglad robil wczesniejszy koles przed sprzedaza to nie zabardzo mi jest jechac do jego miasta i szukac stacji gdzie robiony byk przeglad a dwa to chyba nie zabardzo leganie byl robiony pooniewaz w dniu kupna gdy ja go kupywalem byl na przegladzie i wszysttko ok ale gdy przyjechalem do domu nim posprawdzalem wszystko to nie przeszedl by legalnie napewno przewgladu musialem sam robic w nim wszystko to nic dzieki chlopaki jutro pojade do wydzialu i sie bede pytac co i jak
Jak będziesz jechał wyrobić duplikat to nie zapomnij karty pojazdu jeżeli była wydana, bo tam się wpisuje że wydano duplikat i upomnij się o adnotacje w dowodzie typu gaz czy hak. U siebie miałem problem z dowodem bo był wydany duplikat i ktoś zapomniał wpisać haka.