2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
Silnik: 2e plus,bmw Pomógł: 18 razy Wiek: 28 Dołączył: 15 Paź 2007 Posty: 701 Skąd: malbork
Wysłany: 2010-02-08, 21:34 Re: alfa 156 opinie
kamil20 napisał/a:
Czy miał ktoś z was kiedyś alfe 156 brat chce kupic cos takiego a nikt z naszych znajomych nigdy nie maił takiego samochodu więc nie ma kogo sie poradzic. bardzo prosze o wasze opinie na temat tego auta i różnych silników w nim montowanych( chodzi mi głównie o 1,6 lub 1,9 jtd)
te alfy to smietniki zwłaszcza z silnikami TS diesle jak cie moge ale benzyna to porazka,pracuje w serwisie fiata i jak widze te graty to mi rece opadaja tam nawet od dziurwage tłumika obr faluja.Wiecie czemu własciciele alfu nie muwia sobie dzien dobry w południe?bo widzieli sie rano w serwisie:)
Alfe kupuje sie sercem nie rozumem. nie oszukujmy sie ale kazda Alfa Romero jest piekna. trzeba miec duzo zielonych w portfelu zeby nie martwic sie o awarie. jest wiele zajechanych i zaniedbanych Alf i ciezko jest kupic dobry egzemplarz.
Alfy są piękne, tak jak wyżej, kupijesz Alfe sercem nie rozumem... Mi się osobiście podoba 159, niektórzy mówią że są awaryjne, być może. Kolega ma 156 1.9JTD i nie narzeka a śmiga już 3 lata