A odpowiedź TYSIONPINCENTDWADZIEWINCENT.. nie chciałbym Cię obrazić ale takim stwierdzeniem nie robisz dobrego wrażenia... Nie napinaj się na to, bo to tylko poscik na forum...
hmm... poszukaj w słowniku pojęcia "sarkazm" to dowiesz się o co mi chodziło
rastamaniek napisał/a:
Najzwyczajniej w świecie pytam się, bo ciekawi mnie ile takich egzemplarzy jeździ w Polsce, ile ich wyprodukowano. Chcę się po prostu dowiedzieć.
wydaje mi się, że dostałeś wyraźną odpowiedź w pierwszych 3-4 postach... więc dalsze drążenie przez ciebie tematu wydało mi się trochę hmm.. dziwne.
Silnik: dwa zero AGG
Wysłany: 2011-03-20, 14:33
nie czuję się ani troche zbrukany.. ktoś chcę się dowiedzieć piszę na forum- dostaję odpowiedzi lub nie dostaję Ja nie dostałem, ale można to było bardziej kulturalnie przekazać że się nie dowiem potem na forum opla piszą jakie to buraki tymi VW jeżdżą
przeycztajcie to czyli panowie ja nie mam np jahre oryginału, bo nie mam grzanych foteli obszystych skóra a szachownicę pół-kubły? i nie mam czerwonych zacisków tylko zwykłe ale większe?
_________________ 20 JAHRE by RASTAmaniek czyli "stare ale JAHRE"
liwinglawida [Usunięty]
Wysłany: 2011-03-20, 18:20
rastamaniek napisał/a:
potem na forum opla piszą jakie to buraki tymi VW jeżdżą
wyborne.. zauważ tylko że nie marka samochodu stanowi o wychowaniu
rastamaniek napisał/a:
czyli panowie ja nie mam np jahre oryginału,
podany przez ciebie link opisuje Jahre TDI wyprodukowane w Austrii...
rastamaniek napisał/a:
nie mam grzanych foteli obszystych skóra a szachownicę pół-kubły?
a czy to nie było wyposażenie opcjonalne?
rastamaniek napisał/a:
i nie mam czerwonych zacisków tylko zwykłe ale większe?