Silnik: 1.9 TDI 1Z 91,5 Km Pomógł: 12 razy Wiek: 24 Dołączył: 01 Kwi 2009 Posty: 564 Skąd: Nasielsk
Wysłany: 2009-11-06, 19:01
bart_GT napisał/a:
ciekawqe ile taki silnik wytrzyma....
ma wytrzymać okres gwarancji, dalej producenta nie obchodzi. A raczej obchodzi, żeby się jak najszybciej zepsuł i klient przyszedł po następny... takie czasy. Te nowe golfy szybciej wylądują na złomowisku niż nasze trójeczki.
coraz bardziej wierzę że golf skończył się na wersji MK2
ale i tak jest najlepszy
ja uważam że na mk3
golfów 4 już nie znoszę a o nowszych nie wspominając
bardzo trafne spostrzeżenie i jestem jak najbardziej za ze najładniejsze mk3 bo nowsze generacje to jakaś pomyłka producenta zrobione coś na sile z niczego pytanie tylko poco aż tyle odmian
mnie się ten golf nie widzi wogole, jakos, front to masakra, linia boczna takze no jedynie wzglednie tyl,ale tak na sile.
Nie bede pisal ze golf skonczyl sie na 2 bo sami mamy tu 3 i niby dlaczego?, a powiem wiecej na bank bede celowal w jakas fajna 4-mam nadzieje w nablizszym czasie.
Ale VW z 7 generacją naprawde przeadzili,albo to kwestia jak ktos wyzej napisal opatrzenia,jak zacznie po ulicach jeździć, jak 5 i 6, które sa wg. mnie naprawde udane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum