ostatnio miałem audi z climatronikiem i co chwile sie cos psuło wiec zdecydowałem sie na manualna bo nie ma z nia żadnych problemów mniej elektroniki mniej problemów ważne że jest klima mi wystarczy
bemo24 [Usunięty]
Wysłany: 2008-11-26, 14:57
to nawet w V już sa takie ujowe lusterka? chrom porażka a co do autka to bajeczka ładny jest
Silnik: 1.4 ABD 60KM + LPG Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 154 Skąd: Jelenia Góra / Bogatynia
Wysłany: 2009-02-09, 20:50
Trochę "plasikowe" to wnętrze. Myślałem, że piątka będzie lepiej w środku wyglądać. Mama nadzieję, że chociaż w dotyku czuć jakość tego materiału. Dodatkowo w środku szaro-buro.
Ogólnie powiem, że auto bez rewelacji - po prostu takie zwykłe. Nie jedna seryjna trójka lepiej się prezentuje niż piątka.
Oczywiście to jest tylko moja opinia - Tobie tomik, życzę dużo radości z Golfiaka.
tomik a jak ci odpala ten golf? pytam bo moj ojciec ma takiego samego tez tdi 105ps i jak jest zimny to pali na dotyk a jak sie rozgrzeje do 90 to zeby go zapalic trzeba sporo pokrecic. w serwisie podlaczyli go pod kompa i powiedzieli ze jest wszystko ok. wiec nie wiem juz czy to normalne ze te silnki tak ciezko pala jak sie rozgrzeja czy cos jest nie tak