W Mk3 to jest latwo, ale w Mki4 to juz nie jest prosta sprawa... Wczoraj siciaglem tapicerke ze drzwi, nastepnie metalowa pokrywe(ta co jest zamocowany na niej mechanizm do podnoszenia i opuszczania szyb), potem wyciaglem szybedostalem sie do klamki ale nie wiem jak klamke sie demontuje ... Dlatego wole aby ktos mi to zrobil kto sie na tym zna i to juz robil...
To nie jest tak ja niektorzy pisza , ze wystarczy rozebrac tapicerke i klamke i wszystko jest OK.. szkoda tylko ,ze jeszcze nie dopisuja jak rozebrac ta klamke.. jak zadaje im pytania to nikt nie odpowiada bo sami nie wiedza
Popuszczam ta srube trzymajac odciagnieta kloamke i klamka i tak nie schpodzi;/ wiec poje3chjalem do jednego lakierninka probowal tak jak ja i tez nie potrafil scioagnac.... wiec podjechalem do drugiego zakladu lakierniczo-blacharskiego i tez nie wiedzieli jak sciagnac
Moze wie ktos z Was gdzie w Szczecinie moga mi wymienic klamki w golfie IV??
Bo u mnie u mnie w miesice nie potrafia tego zrobic