Powiem szczerze, że do Seatów byłem od początku jakoś wrogo nastawiony. Sam nie wiem dlaczego, ale Twój egzemplarz jest tego wyjątkiem . Fajne, zadbane wozidełko, Jak zakończył się temat z kołpaczkami? Które wybrałeś?
Fajne, zadbane wozidełko, Jak zakończył się temat z kołpaczkami? Które wybrałeś?
Nie mogę sie zdecydować tak mysle o 16 ale jezdzilem ostatnio na takich i powiem szczerze ze to nie to samo co na 15 no i troszke spalanie idzie w góre a wiadomo jakie ceny paliwa, coraz wieksze, a przy przelecie ponad 2tys miesiecznie kazdy Lans sie liczy
Golfik1986 napisał/a:
to ladnie pogratulowac. ja ogolnie przed audi tez patrzalem na seata i jakos takos opinie i wogole zmienilem wizje.
Ci powiem ze jak kupisz coś zadbanego to i polonez bedzie dobrym autem
Tak samo jest z kazdym autem, czy to Golf3 jak trafisz i kupisz liścia to bedziesz jezdzil nic nie robił, tak samo jest z BMW czy nawet Audi. Jak trafisz na egzemplarz po powodzi to nawet roczne auto bedzie do dupy.
Ja tez nie chciałem seata ale powiem wam szczerze ze to samo co A3 w srodku (a jezdzilem A3 i Tolek jest wygodniejszy w trasy, wieksza buda, lepiej rozłozona masa) no i reszta to samo co VW/AUDI/SKODA...
Mysle ze na ładnym alusku Tolek/Leonik ladniej wygląda niż Bora (ktora tez jest piękna oczywiscie)... Nastepnym moim autem mysle ze bedzie Seat Exeo bo jak patrze na ceny A4 2003+ to wolę Exelka