Wysłany: 2009-06-08, 13:20 PROBLEM Z CENTRALNYM ZAMKIEM NIE OTWIERA ANI NIE ZAMYKA
BAGAZNIK TYLKO ZAMYKA I OTWIERA NAJLEPSZE TO TO ZE NIE MOGE OTWORZYC KLAPKI OD PALIWA A I NIE MOGE ZALAC ROPY KLUCZEM NIE MOZNA BO ZAMKI SA ZEPSUTE W DRZWIACH CZY TO MOZE STERONWIK?
na 4um piszemy małymi literami Caps Lock OFF
bezpieczniki sa dobre,zamykał a z biegiem czasu po zamknieciu odbijał zamek od kierowcy i otwierał spowrotem wszystkie teraz nic nadal bagaznik tylko działa lipa nigdzie nie mozna jechac bo otwarty ale zamówilem nowy zamek i ta pletwe mala aby dzialal z kluczyka bo klucz sie obkrecal ale i tak pewnie cos siadlo bo zaden zamek nie dziala
musisz miec w takim razie albo zwarcie male, albo po prostu w jednym miejscu drzwi odchodza... i z braku sily nie otwiera, bo jeden bolec za mocno trzyma...
Takie ja mam wrazenie, ze tak moze byc... odepnij kostke z jednych drzwi, jezeli problem znowu bedzie, wepnij ja spowrotem i sprawdz nastepna... jezeli to wykluczysz, dokop sie do centralki i dzialaj:) moze byc, ze przekaznik wysiadl.
dzieki za rady sprawdzałem wszystko i dokopalem sie do sterownika moze padl on lecz nic nie bede juz robil zaprowadzam jutro do elektronika od centralki i niech dokladnie wszystko zrobi aby to dzialalo idealnie.
rano zaprowadze a jak naprawia to dam znac co bylo przyczyna
[ Dodano: 2009-06-15, 17:24 ]
witam gofer odebrany z warsztatu 2 godz i po sprawie bylo jest dobry koles wada byla taka ze musial wgrac nowy program do sterownika i poprzedni wlssciciel cos z kablami pochrznil no i jeszcze te zamek byl do wymiany w koncu jestem zadowolony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum