mam goroaca prosbe do Was. Wymianielm swiece zarowe w golfie 4 1.9 TDI bo mysalem ze przez to mi muli przy zapalaniu ale okazalao sie ze to nie to i wyciagnolem wstyczne czujniak i ok myslalem ze to ona przpalona byla jak ja wymienilem okazalo sie ze to nic nie pomoglo i nie wiem co robic dalej prosze pomocy:(
Temat niezgodny z regulaminem 4um
4.1 - Temat - Powinien być sprecyzowany ,nie pisz rzeczy typu "co jest?" "nie działa?" "i co teraz!?"
Silnik: pracuje jak złoto Pomógł: 144 razy Wiek: 30 Dołączył: 22 Lip 2007 Posty: 4012 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-10-11, 23:05
jeśli masz na myśli ze cięnko odpala to ja bym ci proponował spr.początek kąta wtrysku jaki jest.moze być opózniony...jak podepniesz pod VAG'a to bedzie wiadomo. a jaką ty wtyczke odpiołeś?? od czujnika systemowego(płynu chłodzącego) wymiana wtyczki nie pomoże. jak juz to mozesz mieć uwalony czujnik temp.płynu chłodzącego. i dlatego ci cieko palia. koszt z 70zł detal.