Wysłany: 2008-11-28, 15:08 POMOCY!! Chlopaki wyswuetla mi sie komunikat , co robic??
Witam... Samochod niechce zapalic wyswietla mi sie komunikat OLDRUCK MOTOR AUS.
STO. BETRIEBS ANLETUNG. Moze cos mi powiedziecie co ten komunikat oznacza?? bo nie wiem co mam robic
shrek8989, nie znam dobrze niemieckiego ale chodzi o komunikat silnika może jakaś nie skasowana inspekcja jest i nie odpala dlatego albo coś mu sie nie podoba ja bym go pod kompa i git
hmm ja mam Passka AHU (90km) więc niewiem czy w twoim silniczku nie będzie gdzie indziej .. później wyjde , zrobie fote i wrzuce jak to jest u mnie i jak to wygląda.
_________________ Posłuchaj go, prawde Ci powie ----------------------------------------------------->
Silnik: S/TDI Pomógł: 69 razy Wiek: 101 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1403 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-11-30, 23:46
shrek8989 napisał/a:
dzieki... wiec czekam na fote
pogadaj z piotrkiem ... podjedzie zapnie VAG'a bedziesz wiedział od razu co nie bangla - na macanego nie znajdziesz przyczyny (chyba że to typowo mechaniczna usterka)
_________________ leopard
leicht panzerwagen
chip tuning
diagnostyka aut z silnikami TDI grupy V.A.G.
pomiary mocy i momentu obrotowego mobilną hamownią Dynomet - również auta z napędem 4x4
pogadaj z piotrkiem ... podjedzie zapnie VAG'a bedziesz wiedział od razu co nie bangla - na macanego nie znajdziesz przyczyny (chyba że to typowo mechaniczna usterka)
Wlasnie byl u mnie Piotrek wchodzil Vagiem i mowi ,ze nie ma bledow jest wszystko OK.. ale odkrecil pokrywe i ja krecilem mk4 i zobaczyl ,ze paliwo nie idzie do pompy wezykiktore ida od filtra do pompy sa puste...