_________________ Posłuchaj go, prawde Ci powie ----------------------------------------------------->
Adi [Usunięty]
Wysłany: 2008-07-31, 10:56
Cytat:
piotr0488, można ale nie te pieniądze heheh
Expert sie znalazł.
piotr0488, szkoda ze nie zostałes na mk3. Ktoś madry kiedys powiedział ze trzeba sie rozwijać. Niewiem czy akurat to mial na mysli.
A tak to pogratulowac autka
Silnik: 1.8 ADZ Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 543 Skąd: SI
Wysłany: 2008-07-31, 11:16
Gratuluje zakupu chodź ja jestem wybredny i klimatronika mi tu brakuje ale za to diesel...ciekaw jestem ile Cię to przyjemność kosztowała.Zmienił bym jeszcze aluminium Pozdrawiam.
z oplatami 18 tys, kupilem osobiscie od dzidka, to raczej nic nie bylo kombinowane, ale spodkalem sie juz ze takie wersje nie mialy klimy...
[ Dodano: 2008-07-31, 16:07 ] Adi, moze i masz racje , bo na poczatku chcialem kupic XX jahre edition ale zeby znalesc w stanie godnym uwagi to cena duza ,zblizona do IV i zdecydowalem sie na IV
[ Dodano: 2008-07-31, 16:10 ] pablo87, naklejka zniknela dzisiaj i pomalowalem zaciski hamulcowe na czerwono, zerwalem naklejke na szybie przedniej, wyrzucilem schowek na kasety i wstawilem radio kenwooda....
witam
ah te mk4 wyposazewnie wypas i nie bede tu jedyny jak powiem ze klima by sie przydala tym bardziej ze tak jest wyposazony golfiacz
gratki zakupu i zapraszam do mnie
_________________ czorny27
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!