Mam zamiar kupić golfa IV i proszę o rady, a dokładnie o wskazówki na co patrzeć czemu się przyglądać, gdzie szukać dziury w całym? Starzy posiadacze wiedzą już na pewno gdzie golfik ma najsłabsze punkty więc proszę i się podzielić z tą wiedzą. A gdy coś znajdę zawsze mogę sie targować i wyrwać furę za tańsze pieniądze. Z góry dziękuje
Diesel tylko i wyłącznie diesel! Tylko nie wiem cz 1.9TDi 90 KM czy 110KM?? Który lepszy? lecz wydaje mi się ze zostanę przy 90 KM silniku!! Więc proszę o pomoc abym nie był całkiem zielony przy zakupie..
jak ktos wie co ma to nie sprzeda tanio tzn za tanio kazdy sie ceni ale sa argumenty ktorymi zawsze mozna zbic cene ... a jak nie to szukac nastepnego ...
No właśnie potrzebne mi są te argumenty!! A żeby mieć argumenty to coś trzeba znaleźć w tym samochodzie! Nic ważnego a jednak można negocjować.
seb [Usunięty]
Wysłany: 2009-06-03, 07:55
Robertuss napisał/a:
michalmb napisał/a:
110KM
szukaj takiego!
dokladnie tego szukaj, ostatni sielnik bez popowtryskiwaczy, znam ludzi ktorzy jezdzili nim na opalowym i dal rade, najeiwelsza bolaczka jest chyba blacha i progi w IV ( ja tam bym szukal wiekszosc IV ktore widzialem miala JUZ problemy z progami ), ponoc nie dzialajaca elektryka wiec warto posprawdzac czy wszystko dziala.
dopisze sie do tematu planuje zmienic na mk4 i prosze o podpowiedz jakiegos typowego znawcy na pewno ma byc TDI 110km 2000r/01 glownie chodzi mi o turbinke zeby sie nie wladowac w jakis bajzel trojeczke kupilem dobrze narazie nie ma rzadnych problemow. wiem ze na pewno kupowac jak silniczek bedzie zimny wtedy widac kondycje silnika. z tego co rozmawialem z ludzmi to do silnika 110km trzeba miec ciezsza noge zeby turbina sie nie zastala a ja znow lubie przydusic ale tesh bez przesady zeby non stop jezdzic na turbinie czasem lubie spokojnie czekam na porady
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
witam dobrze szukaj mk4 i dokladnie wszystko sprawdz zanim kupisz jazda nim jest super mam mk4 1.9tdi -90km jestem zadowolony ladnie ciagnie ale mysle ze malego chipa mu sprezentuje bo lepsza wersja to 110 konna ma juz to cos pod pedalem a te co powyzej koni to juz pociski i tak jak pisza wyzej szukaj bez pompowtrysku na pompie sa niezaawodne motory poprzednio mialem mk3 1.9tdi-90km i takze bylem zadowolony z tego silniczka diesla wiec szukaj powodzenia
Silnik: 1,9 TD AAZ
Wysłany: 2009-08-04, 15:59
Witam kolegow ja sie tez chce zmienic autko na golfa 4 moze podam linka i osadzcie go http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9436220 autko w miare fajne tylko ten przebieg mnie odstrasza co wy na to
_________________ POLĄCZYLA NAS PASJA TA PASJA JEST VW
Silnik: 1.9 TDI 90KM [1Z] Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 15 Lip 2008 Posty: 1453 Skąd: Janówko k. Brodnicy
Wysłany: 2009-08-04, 16:08
Hmmm no widać już na nim ten jego przebieg... O ile tylko tyle ma Na jednym zdjęciu chyba klapa bagażnika jest niedomknięta... No chyba, że tak jest spasowana No ale jak za te pieniądze to nie można spodziewać się kokosów... Mimo wszystko ja bym odłożył jeszcze trochę kasy i rozglądał się za czymś mniej sfatygowanym A odnośnie przebiegu jeszcze... Jeśli ktoś dbał o silnik i turbinę to taki przebieg za dużo mu nie robi...