Wysłany: 2011-05-01, 09:14 Golf IV TDI od darkmena21:)
Witka!
Stało się kupilismy z małżonką utęskonione wymarzone VW Golf IV, TDI, cięzko kupić ten samochód w miare przyzwoitym stanie za rozsadne pieniądze, ale udało się, niemniej jednak nasze mkIII zostaje w drużynie
VW Golf IV 3D:
silnik 1.9 TDI 90KM
-el.i grzane lusterka
-ABS
-el.szyby
-Klima
-Wspomaganie
-Centralny zamek z klucza
-Szyby atermiczne
-regulowane el. światla oraz jasność przycisków
-czujnik zużycia klocków:)
-tarcze hamulcowe przód i tył
-regulowana wyskość fotela kierowcy
Narazie plany skromne:
-pilot scyzoryk jest
-ori radio cd/mp3 jest
-jakies Alu na wiosnę 2012
-odnowa lakieru
Narazie tyle, zdjęcia z aukcji niestety,ale coś zawsze jest:)narzie brak modów, bo żona nie chce już słyszeć o niskim zawieszeniu i róznych takich
W lipcu zakupione takie oto cudo RCD200 MP3
W dniu 11.11.2011r. postanowiłem potraktować perełke waxem, niestety zdjęcia robione kalkulatorem:(
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
Ostatnio zmieniony przez darkmen21 2011-11-13, 10:15, w całości zmieniany 2 razy
Jak dotąd w czwórce:
-wymiana kompletnego rozrządu płynów oleju i filtrów-1250zł , gdzie w trójce płaciłem z teilami 210zł
planowane zmiany:
-pakowanie radia rcd200 z mp3 w trakcie rozważań
-nowy uchyt na kubki, bo obecny jest hmm zniszczony
-montaz ori podłokietnika
-zakup alu raczej przyszły sezon,bo w 3 też musze inwestować
-wymiana tylnich tarcz i klocków zrobione
-dokupienie sterownika z pilotami scyzoryki zrobione
no i leksy na tył, ciemne szyby i neony do kabiny oczywiście żart,hehe
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
Ostatnio zmieniony przez darkmen21 2011-05-31, 20:57, w całości zmieniany 2 razy
Jeden z celów osiągnięty-zamontowąny sterownik z pilotem i kuczem typu "scyzor" mazzieh84, dzięki, narazie auto to taki przeciętniak i niestety długo takim pozostanie, wiem ze to dziwne ale naraize to dupowóz, a szpanowóz to golf 3
Silnik: AEA 1.6 Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 19 Paź 2008 Posty: 382 Skąd: Dobre Miasto
Wysłany: 2011-06-01, 19:22
Dla mnie to ideał ale moja golfinka zrobiła ostatnio potężny maraton po Polsce co utwardziło mnie w przekonaniu że nie czas na zmianę. Żeby sie Wam dobrze woziło