Wysłany: 2008-12-04, 22:47 czujnik temperatury zewnetrznej
witam wszystkich. mam takie pytanie a mienowicie w moim golfie 4 jest czujnik temperatury zewnetrznej ale nic sie nie wyswietla jaka jest temperatura na zewnatrz. wie ktos moze dlaczego? jak to uruchomic i gdzie powinna byc wyswietlana?
temperatura wyswietlana jest po lepej stronie licznika na wyswietlaczu pod obrotomierzem, temperatre ktora pokazuje na tym wyswietlaczu to temp na zewnatrz, aby wlaczyc temp to nacisnij przycisk z boku wajhy od wycieraczek
ale ja nie mam komputera ani tego przycisku. a czujnik temperatury jest pod maska z lewej strony na tym pasie przednim. wiec nie wiem juz czy on jest od temp czy do czegos innego
skoro nie masz komputera i nie ma gdzie wyswietlac tep to nie masz czujnika temp, ale dla pewnosci pokaz foto to o co ci chodzi i pokaz licznik.. a masz klimatyzacje..???
aha wiec od tego on jest. dzieki serdecznie za informacje
[ Dodano: 2008-12-06, 20:02 ]
mam jeszcze jedno pytanko. u mnie w mk4 jes zwykly kluczyk i trzeba go zamykac wkladajac kluczyk do zamka, czy gdybym kupil scyzory i zaprogramowalbym go to moglbym zamykac go z kluczyka? tzn z tego pilota czy potrzebny jest do tego jakis dodatkowy sterownik?
rocznik 2000. mam ta diode w drzwiach. jak zamkne to mruga. to jest wersja confortline. mam tez domykanie wszystkich szyb jak przytrzymam kluczyk w pozycji zamkinij.
to powinienies miec centralny zamek z pilota, a niemasz przysikow na kluczyku... ja mam rok 98 i mam zwylky kluczyc i scyzoryk... a nie masz przypadkiem takiego kluczyka
Silnik: S/TDI Pomógł: 69 razy Wiek: 101 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1403 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-12-07, 23:17
matmixmix napisał/a:
mam tylko jeden zwykly kluczyk bez przyciskow
to jest 2gi kluczyk z kompletu 3 kluczy jaki powinieneś miec przy qpnie auta ... wejdź VAG'iem w deske rozdzielcza - sprawdź ile kluczyków masz przypisanych do auta
_________________ leopard
leicht panzerwagen
chip tuning
diagnostyka aut z silnikami TDI grupy V.A.G.
pomiary mocy i momentu obrotowego mobilną hamownią Dynomet - również auta z napędem 4x4
nie mam vag-a niestety. z samochodem byl tylko jeden kluczyk. a jak np byly 3 klucze do niego to moglbyc w srod nich scyzoryk albo zwykly ale z przyciskami do zamykania i otwierania? dokupil bym orginalny scyzoryk sobie ale boje sie ze nie bedzie dzialal i zasatnawiam sie nad kupnem czegos takiego http://moto.allegro.pl/it..._seat_w_wa.html