siema kumpel ma na sprzedaż IV na wypasie, 18 calowe felgi letnie i 16 calowe alu zimowe gti climatronic, podgrzewane fotele, skóra czarna recaro, lampy przód soczewki ring. cena 21000,19 tdi 90 km, jakbyś był zainteresowany napisz podeśle fotki
GITgostek, napisz do kamila u niego w wiosce stoi variat 110ps za 17 kolek pewnie powie ci cos wiecej
[ Dodano: 2009-12-24, 10:35 ]
bierz 110ps ja mam 90 nie narzekam ale czasem braknie mocy mysle ze 110 to odpowiednie dobranie dynamicznej jazdy i wzglednego spalania ja takiego tesh szukam. silniki tesh nie do zajechania
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
podepnę sie pod temat. Tez chce kupic golfa IV 130 lub 150 koni. Chciałbym sie dowiedziec jak to jest z tymi silnikami i i czy drogo kosztuje utrzymanie takiego golfa.
ja mam takiego golfa do sprzedania 101 koni na pompowtryskach 175 000 w oryginale mierzony czujnikiem grubości lakieru mechanicznie igła, czysty i niepowycierany, Nie jestem handlarzem jak chcecie zobaczcie ogłoszenie
Ten golf na kompie pokazuje 4.5 trasa do max 5,7 miasto a wiec dosyć oszczędny.
Sam to auto sprowadziłem z niemiec sprzedaję bo mam wydatki związane z niedawno kupionym mieszkaniem.
Pomijając moje ogłoszenie ja polecałbym taki silnik tzn 101 miałem passata 130 i nie widzę różnicy. Jak na golfa 101 zupełnie wystarcza nawet jak lubisz z kimś pościgać się na światłach.