logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Prosze O Opinie I Rady Przy Zakupie
Autor Wiadomość
fajer5 
Golfen Furen Wariaton O_x

Silnik: 1,8
  Wysłany: 2009-06-26, 19:20   Prosze O Opinie I Rady Przy Zakupie

Witam Serdecznie Wszystkich caly dzien chodze i mysle wiec dlatego postanowilem tutaj napisac mam nadzieje ze dostane wiele ciekawych porad poniewasz wkoncu jest to forum golfa a mianowicie chodzi mi oto ze mam do kupienia super autko golf II Cabrio z profesionalnie ospolierowanym nadwoziem samochod byl tak zrobiony po wypadku autko naprawde bardzo ladne niedlugo postaram sie dodac zdj lecz zastanawiam sie nad zakupem czy go wlasnie kupic koszuje on 4tys jest samochod z pewnych rąk po wujku byl on zakochany w mechanice i dopieszczal takie autka niestety zgina na motorze i samochod stoi jedynym mankametem tego auta jest nie za dobrze spasowany dach czy oplaca sie zakup takiego auta czy takie auta sa jeszcze gdzies bo na allegro pisze golf II cabrio wlączam a tam golf I i nieznalazlem drugiego takiego prosze o porady dziekuje z góry Pozdrawiam Fajer5

Feel The BaSs :P
http://change.menelgame.pl/change_please/3965022/

pablomed 
POMOCNIK

Silnik: Vento 2E
Wysłany: 2009-06-28, 08:15   

No a jak ci pomóc skoro nawet fotek nie dałeś. Przecież w Golfie 2 cabrio nie było fabrycznie, więc musi byc to jakaś totalna przeróbka. Silnik to pikuś ale co z usztywnieniem nadwozia po odcięciu dachu. Bądź bardzo ostrożny, bez znawcy nie kupuj, sprawdź co tam w papierach wpisane jak z dopuszczeniem do ruchu.
Może coś mylisz i jest to MK1 lub Mk3 w cabrio.

fajer5 

Wysłany: 2009-06-28, 10:14   

nie nie nie myle kolego a co do tego zdania ze nie bylo to sie mylisz kolego musze powiedziec poniewasz golfy 2 byly cabrio tylko nie produkowane przez WV tylko firme tuningowa w niemczech ktora brala je prosto z salonu i robila cabrio i sprzedwali dalej >GOOGLE< golf jest zarej oplacony i w dowodzie pisze golf II Cabrio zdj beda niebawem sam na nie niestety czekam

pablomed 
POMOCNIK

Silnik: Vento 2E
Wysłany: 2009-06-28, 19:21   

Przecież napisałem "fabrycznie nie było". Czyli z Wolfsubrga nie wyjeżdzały takie. No ale nieważne, jeśli to profesojonalny tuning to czemu nie, dajże jakieś fotki jestem ciekaw jak to wygląda...

fajer5 

Wysłany: 2009-07-02, 12:37   

Kolego Sympatyczny Poniewasz jak napisalem Wczesniej czekam na to zdj Prawda pisze prosze o uwazniejsze czytanie mialem zrobione zdj swoim aparatem niestety podczas ostaniej imprezy aparat wylondowal w basenie i niestety nic z niego nie bedzie juz a tam wlasnie mialem zdj dlatego jak wspomnialem "zdj beda niebawem sam na nie niestety czekam"

Pro100 
(___]====(\X/)====[___)

Silnik: SDi
Wysłany: 2009-07-11, 11:52   

No ciekaw jestem jak on wyglada :->

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu