Wysłany: 2010-01-11, 14:44 Problem z klamką do MKII
Witam macie jakiś sposób na klamkę żeby się dobrze otwierał i nie blokowała przy otwieraniu z kluczyka, zastanawiałem się nad kupnem takich klamek może ktoś już stosował takie właśnie
http://moto.allegro.pl/it..._styl_audi.html
Cały bajer w tym ze nie ja używam tych klamek tylko moja mama i jak nie może otworzyć to ciągnie, szarpie itp. i jej się śrubki odkręcają i się luzuję , potem się blokuję i są problem z otwieraniem coś poradzisz na to Mówisz ze te klamki to padaczka
Silnik: 1.8 PF Pomógł: 4 razy Wiek: 25 Dołączył: 04 Sie 2009 Posty: 497 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-01-11, 16:00
padaczka to raz wyglądają okropnie to 2
a po 3 miałbyś troszke zabawy z ich montażem
jest sposób na to żeby twoja mama ich nie wyrywała
Tylko opisz i co dokładnie sie blokuje i jak wygląda usterka ze szczegółami i czy problem jest tylko zima czy przez cały rok
Poluźnia się ta śrubka co jest w środku jak jest klamka przykręcona ta mała co trzyma wkładkę do kluczyka , zastanawiam się czy nie kupić jakieś że szrotu oryginalnej
Silnik: 1.8 PF Pomógł: 4 razy Wiek: 25 Dołączył: 04 Sie 2009 Posty: 497 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-01-11, 17:37
hmmm
mam ori klamkę do mk2 i to ze 3 albo 4
najlepiej to dobrze przykrecic ta klamkę a powiedz mi jesze taka rzecz czy masz ta orginalna podkładke pod klamkę? cos ala uszczelka?