witam, chciałem Wam zaprezentować mojego nowo nabytego golfa
marka : volkswagen
model : golf mk 2
silnik : 1.8 benzyna bez gazu
moc : ?
przebieg : ?
rocznik : jeszcze nie wiem ale w dowodzie jest 1996 , bardzo dziwne
kolor : biały
typ : 3 drzwiowy
w tej chwili jest to moje trzecie auto , trzecie auto marki V W
kupiłem go od gościa i dałem za niego 500zł
golfik ma kilka usterek
nie działa nawiew
tylko jedno długie światło działa bo
nie działają spryskiwacze
lewa klamka jest zepsuta a prawej w ogóle niema
niema klaksonu i nie działa
pasy kierowcy i pasażera nie działają
tyla półka bagażnika zepsuta
blacha z przodu pognieciona pod zderzakiem
małe obtarcie pod lewym tylnym światłem
dziury po petach na przednim fotelu kierowcy
te światła przednie mniejsze też nie działają
dziury w wykładzinie
prędkościomierz nie działa
wskaźnik paliwa nie działa chyba
niema kilku plastików
zapalniczka nie działa
jakieś 2 tygodnie temu chcieliśmy przejechać nim przez płytką małą rzeczke ale w połowie rzeczki zgasł i niechciał odpalić , woda wlewała sie do środka i żeby ją wylać musieliśmy dziury mu w podłodze robić ale już są załatane , a wykładzina podłogi wyprana i wysuszona , wyciągneliśmy go innym autem z tej rzeki i odpalił normalnie do tej pory jeździmy całymi dniami i nocami i SILNIK JEST IGIEŁKA
mimo tego golf jest rewelacyjny
mimo tych wszystkich felerów jeżdże nim po bezdrożach, do sklepu, a nawet wynurzam sie na inne miasta
ma większe kopyto niż mój mk3 1.9TD variant
pali na strzała
kupiłem go od gościa bez żadnej umowy ani przerejstrowywania bo pilnie kasy potrzebował
ma ubezpieczenie do stycznia 2010 , jeżdże na ubezpieczeniu chyba czwartego właściciela ale on o tym wie
przegląd nie wiem czy ma i do kiedy
ostatnio policja zabrała dowód rejestracyjny bo nas złapali i nie działał klakson i pasy ale dowód można odebrać
ale tak ogólnie jestem zadowolony mam mk3, mk2 teraz będe je sprzedawał i kupował mk4 2002 1.9 TDi 130km (6 biegowy)
tego golfa białego sprzedam na części albo za 1 tys zł jak ktoś chce
możecie sie śmiać ale gdybyście zobaczyli golfa mk3 mojego kumpla to jest 100razy bardziej usterkowaty niż mój
ten dział jest o mk3, o mk2 jest inny dział na forum
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
K@mil, a faktycznie.. wiesz, opis był strasznie rozwinięty i nie doczytałam do końca GITgostek, Ty to masz głowę do interesów hehe życzę powodzenia w szukaniu chętnych na tą brykę
o mój Boże ... jak można do takiej ruiny doprowadzić VW To świętokradztwo
Ten poprzedni właściciel to...
_________________ ...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
ja nie widze nic złego w tym golfie ważne żeby jeździł a jak moja trójka wyjdzie z naprawy to tą biedną dwójeczke rozbiore na części i sprzedam a resztki budy potne gumówką i zawioze na skup złomu
potem sprzedam trójke i kupie sobie czwórke
ja to jestem prawdziwy forumowicz zaliczyłem już mk2 ,mk3, teraz czas na mk4