tymczasowo do czerwca posiadam golfa II ale jak tylko zrobie prawko i zarobie kase to przeżucam sie na III
no to tak
to co mam;
1.3 + LPG:p
beż żabnego tuningu mechanicznego
a z zdobień to tylko założyłem mu auluski 5-ramienne z niskoprofilową oponką
a chciał bym golfa III z silnikiem 1.8 w bendzynce, z jaknajzdrowszym silniczkiem i blachówką wyposażenie jest nie ważne i kolor też bo i tak bede go modyfikował w miare przypoływu gotówki;D pozdrawiam;D
daniel134 nim zaczniesz iść tą drogą, którą widać na zdjeciu z czarna trójką , zapraszam Cie do tematu kolegi z forum piotra.fitowskiego http://www.golf3.pl/topic...highlight=piotr
też chciał iść podobną drogą, poczynil w tym kierunku spore kroki
jednak zrozumial i wrócil na dobrą strone mocny i tu dla niego PLUS
warto jeszcze przemysleć czy napewno chcesz, czy warto iść w tym kierunku co wyzej zaprezentowałes....
tematu kolegi z forum piotra.fitowskiego
http://www.golf3.pl/topic...highlight=piotr
też chciał iść podobną drogą, poczynil w tym kierunku spore kroki
jednak zrozumial i wrócil na dobrą strone mocny i tu dla niego PLUS
to samo pomyslalem, ze jeden juz chcial miec Samochód Batmana
Silnik: 2.0 8 V
Wiek: 28 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 519 Skąd: VWierzchucino koło Pucka
Wysłany: 2009-10-24, 00:48
jestem kolejna osobą która powie ci że tą droga którą chcesz iśc jest ZŁA z mojego punktu widzenia lepiej ta kase ktora chciałeś przeznaczyć na plastiki przeznacz na konkretne oryginalne rzeczy które nadadzą sens twojemu przyszłemy golfikowi pozdro
no jak by nie patrzec co orginał to otginał ale czarny metalik i tak bedzie ,takie lampy bym tez chciał mu z przodu założyć, i podobne alusy ,co do zderzaka to nie koniecznie mysi takie coś być pozdro
Silnik: 1.8 PF Pomógł: 4 razy Wiek: 25 Dołączył: 04 Sie 2009 Posty: 497 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-11-06, 11:09
Halo ahlo jak to chcesz sie pozbyc MkII??
No ładnie z obecnego Golfa tez możesz zrobic fajne i ciekawe autko
nie poddawaj sie cholerka
Ładnie wykonana 2 przyciągnie wzrok tak samo jak Mk III wiec zastanów się
Jak masz 5 tysi na 2 auto
to ja bym się przespał z tym tematem
obecne golfik mam malutki silniczek rozważaliśmy z ojcem mały "tuning" czytaj zainstalowanie w nim silnika 1.4/1.6 v16 od poluwencji bo i ja i tata mieli byśmy w tym pewien interes i kupili byśmy anglika na cześci ale troche to nie opłacalne i postabowiłem sobie dać spokój, o golf 3 jednak bardziej mi sie podoba
Silnik: 1.8 PF Pomógł: 4 razy Wiek: 25 Dołączył: 04 Sie 2009 Posty: 497 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-11-06, 13:54
a tam takie gadanie ja miałem też 1,3 tylko ze NZ na wtrysku w 4 biegowej skrzyni i to zapierdzielało aż miło 9może ktoś gfrzebał przy silniku)
U siebie robiłem swap'a tylko dlatego że zajeździłem swoje 1,3 a wiadomo że nichciałem się pakować w kolejnych 55KM tylko padła decyzja o 1,8 od GTI
Aby przewalic jakeś 1,8 90KM od 2 to nie problem kompletny dziąłajacy silnik gotowy do przekładki kupisz za 800zł a wiesz mi ()km z dobrą skrzynią lata jak królik po koksie
Albo poszukac innej 2 w mocniejszym śilniku
Ale dobra ja Cie nie będę męczył
To twoje autko twój chajsik
Ale moim zdanie dobra dwójka to coś wspaniałego
Szczerze to i 2 i 3 to są wspaniałe auto jeśli chcesz to w stawie ci parę fotek do tematu z kilkoma fajnymi golfami a german style bo tak szczerze zderzak od 5 w 3 to nie za fajnie wygląda lampy ok ale zderzak odpada jeśli byś chciał jakieś fotki daj znać to mam sporą kolekcje to ci podrzucę kilka do tematu powodzenia przy 2 lub 3