Witam wszystkich.
A więc nadeszła chwila aby pochwalić się nowym nabytkiem,
Golf 2 jest on z 89 roku 1.3 cl benzyna. auto w 2005r przyjechało z Niemiec.
z "wyposażenia" jakie posiada to luksusem można nazwać szyberdach przynajmniej z niego jestem zadowolony bo w moim byłym mk3 był zepsuty.
auto nieodrużniało się niczym szczególnym zwykłe mk2
niestety niemam więcej zdjęc, po kupnie auta odrazu na 2-gi dzień pojechałem po kierownice z Gti
zmieniłem seryjne lampy przednie na clary Autopala narazie muszą takie wystarczyć, z czasem pomyśli się o jakiś soczewkach z Bi-xenonem.
Wrzuciłem radyjko LG + w półke poleciały Głośniki z Lg i do bagażnika skrzynia Alpharda.
następną żeczą która niepozwalała mi myśleć o niczym innym to felgi .. chciałem je założyć na wiosne ale niewytrzymałem
i tak po kilku dniach na moim mk2 leżały RSL MOHAG 15
tył 205/50 8,5 cała a przód 195/50 7,5 cala moim zdaniem troche za wąsko ale może kiedyś skusze się na jakaś szeroką stal przód tył po 9 cali narazie musi wystarczeć to co mam na wiosne zrobie polerke i wtedy będe myśleć co dalej, narazie czekam na ocieplenie
następną żeczą która mnie denerwowała to brak dokładki zderzaka tgz hokeja
oczywiście długo nieczekałem i kupiłem.
następnym modem był czerwony pasek na grilu pomalowałem farbą Nobiles czerwony półpołys odpatrzyłem od kolegi na forum, i pomalowałem znaczek na czarny mat.
tak to wygladało:
i na dzień dzisiejszy autko wygląda tak już hokejem i paskiem na grilu:
teraz tylko czekać na ocieplenie i następnym modem jaki będzie to oczywiście puścić go pare centów niżej może przód -60 tył -40 to tylko narazie bo koło lipca planuje kupić zawieszenie gwintowane.
co do reszty zastanawiam się nad zmianą świateł tylnych na dymione z helli albo na jakieś clary z diodami, czas pokaże. Do tego chciałbym założyć mate bra która mam już w domu ale założe na wiosne, oraz planuje kupić jakieś wygodne fotele kubły z recaro albo z golfa 2 z wersju Fire & Ice.
To narazie na tyle, postaram się prowadzić ten temat, i będe robił foty z różnych modów
Pozdrawiam wszytskich Miłośników VW.
a nie myslales o zwyklych clearach takich jak u mnie na moim autku
Czesc no już chyba wszystkie opcje przemyślałem, i najbardziej mi sie podobają dymione z Helli ale może jak trafi mi sie okazja kupić clery to może się skusze bo niemówię aLE też mi się podobają
tagze czas pokaże