Witam wszystkich serdecznie, jest to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość bo nie wiem gdzie mam się tu poruszać
Chciałem się zapytać, jak pociągnąć kabel od akumulatora do wzmacniacza (do bagażnika).
Szukałem tutaj, i znalazłem że w Golfie 3 jest to obok sprzęgła, ale niestety w moim MK2 nie ma żadnej takiej dziury, jest pod jakimiś plastikami mała przy pedale hamulca, ale czy stamtąd łatwo dostanę się do akumulatora ?
I drugie pytanko, w moim golfiku mam tylko 2 głośniki, tam przy szybie. Są to bodajże 87mm, ale nie jestem pewien.
Czy je wymieniać czy zostawić seryjne?
I niestety moja wersja nie posiada więcej głośników, i w przednich drzwiach gdzie powinny się one znajdować są jakieś schowki, w jaki sposób mam tam wstawić głośniki ?
Z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi i rady.
Pozdrawiam Sato1234
Chciałem się zapytać, jak pociągnąć kabel od akumulatora do wzmacniacza (do bagażnika).
Szukałem tutaj, i znalazłem że w Golfie 3 jest to obok sprzęgła, ale niestety w moim MK2 nie ma żadnej takiej dziury, jest pod jakimiś plastikami mała przy pedale hamulca, ale czy stamtąd łatwo dostanę się do akumulatora ?
Zakladalem u kumpla i w MKII i jest tam gdzies zaslepka gumowa w komorze silnika, zdjalem ja (na zyczenie kolegi) i tamtedy przeprowadzilem kabel 12V
Co do drugiego pytania to...
Na przykladzie tego samego auta kolegi: ma on wstawione glosniki w polke, malo sensowny dla mnie pomysl ale nie moje auto wiec co sie bede gryzc
Inaczej nie potrafie podpowiedziec bo MKII nie posiadam
Pozdro
On ma silnik 1.3 wiec lape wsadzi sie wszedzie ha ha, no ale prosta sprawa, poszukaj na scianie grodziowej od strony kierowcy, na pewno znajdziesz nawet po omacku
Ładny zadbany, miałem podobnego i sentyment pozostał, tylko mój był 5d w wersji Aquarium ;D Naprawdę gratuluje samochodu, ładnie utrzymany i bardzo zadbany. Jedyne co to lampy tylne jakoś mi nie podchodzą. Ale ogólnie to naprawdę ok! Dobrze Ci się patrzy w te małe lustereczka? ;D
No właśnie wydawać by się mogło że są strasznie małe, ale nie utrudniają widoczności
I też fajnie wyglądają bo nie odstają tak.
A tylne lampy zostały wymienione na białe, bo standard światła są takie jak by przyciemnione i pomarańczowe kierunki. Tak myślę żeby je wymienić na podobne z wyglądu ale stop z diod.
Hmm no to edytuj pierwszego posta, uporzadkuj temat i bedzie gitarka
Nie wiem ale ta listwa nad grillem mi nie pasi, taki jakby bad look
Nie znam sie na MKII ale kolega ma wersje "Pasadena"