Wysłany: 2010-08-11, 14:22 Zawieszenie z 20jahre TDi do GT TDI
Witam zacznę od tego ze mój TDI GT stał za wysoko kuzzzaa taka Więc kupiłem springi ale z benzyny, miały pasować i pasowały ale przód siadł 5cm i zero amortyzacji( fabryczne amorki i -50mm ) teł elegancko Długo tak nie pojeździłem bo się nie da tak tłucze nie miłosiernie. Zawias na sprzedaż i tak myślę a może 20 jahre znalazłem coś takiego raczej on znalazł mnie i tuu moje pytanie będzie jakaś różnica z fabrycznym GT
Witam zacznę od tego ze mój TDI GT stał za wysoko kuzzzaa taka Więc kupiłem springi ale z benzyny, miały pasować i pasowały ale przód siadł 5cm
jakbys poszukał to bys sie dowiedział ze sprezyny z benzyny nie pasuja do diesla bo diesel jest ciezszy (ma ciezszy silnik) i pojdzie mocniej w doł w stosunku do beny..
Miedzy Jahre GTI a GT bedzie okolo 1cm różnicy...
Gt jest obnizone od CL/GL o 1cm a GTI w stosunku do GL/CL o 2cm
Szukałem szukałem jeden użytkownik się wypowiadał że da się tak jeździć i że sam ma tak zrobione. Jest sen założyć takie sprężyny? Pisałem do Mapeta i on mi odpisał że u niego są inne springi tylko do 1.4 reszta jest taka sama niby