Silnik: 1.6 101 PS AKS Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 22 Gru 2009 Posty: 66 Skąd: BRZEZINY ok. ŁODZI
Wysłany: 2010-02-02, 15:34
A jakie szerokie masz kapcie w golfiku?? jak jest szeroka opona to np. na koleinach bedzie sciągac duzo bardziej niz na wąskiej oponie. ja mam w swoim golfie 15 cali i szerokie na 205 na równym asfalcie przy 180 km/h puszczam kierownice i jedzie prosto a na koleinach przy małych prędkościach nosi samochodem na prawo i lewo .
Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 999 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2010-02-19, 20:27
brx, nic nie płaciłem weszłem do biura i mówie chciałem sprawdzic zawieszenie niedawno wymieniłem amortyzzatory ale chyba coś nie tak jest bo sciąga mi auto na wybojach a ze niedługo przegląd wychodzi w marcu 3-go to chce wiedziec co jeszcze trzeba wymienic to niech pan podjedzie pod pierwszą bramę i tyleposprawdzał zawieszenie powiedział wydrukował ta stacja to panstwowa czy jakos tak niewiem bo jest baardzo długo jeszcze ojciec robiłw niej przegląd malucha z 20 lat wstecz
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył
Wysłany: 2010-02-20, 14:36
hmm no mój ojciec zna sie z tamtymi typkami dokłądnie to z jednym
ale to chyba zalerzy jaki kto ma dzien bo pewnie jak pojade na innąstacje 300mm dalej to zapłace no i wiadomo gdzie wiecej przeglądów robią
pytałem o hak to 36 zł przegląd jednorazowy a auto z gazem to chyba 168 zł albo 162 zł czy jakos tak wienc nie 200 zł jak rok temu
Ostatnio zmieniony przez k-m-r1 2010-02-22, 23:48, w całości zmieniany 1 raz
a auto z gazem to chyba 168 albo 162 czy jakos tak
161/162zl
k-m-r1 napisał/a:
wienc nie 200 zł jak rok temu
co 200zł ? wszedzie sa takie same ceny za przeglad na niektorych stacjach trzeba doplacac za mierzenie amorków (20zl) a na niektorych jest to w przegladzie.
Wysłany: 2010-02-22, 23:53
K@mil, poprawione
rok ktemu pytałęm o przegląd jak miałbym gaz to było 200zł a teraz 160zł
a pisze o tym bo liczyłęm koszt eksploatacji auta no i zmniejszyłsie ten koszt wienc szybciej zwraca sie ale to inna bajka
wracając do diagnosty byłem znów na stacji bo gdy kołem wpadnę w dziurę czy poprzeczny rowek w jezdni tak że dwa koła na raz to taki stukot słychać dość głośny nie wiem co to jest ale tego nie było na potwierdzenie dziś wyjeżdzam z parkunu i po roztopach są dziury na roztapiającym sie sniegu i tak powoli jechałem i słychac było te stukoty chyba cos wyklekotane jest ale Pan diagnosta nie stwierdziłnic prócz sprawnego auta