Wysłany: 2010-02-11, 13:40 Wersja Bon Jovi jakie zawieszenie??
Własciwie nie wieddziłem gdzie to umieścić. Moja wersja to Bon Jovi z silnikiem ADZ z 90 kucykami, ten sam silnik jest w 1.8 GT, czy wobec tego moge miec inne zawieszenie niz np CL, w sensie wydaje mi sie, że i tak jest nizej niz niektóre golfy na ulicy, a nie robilem jescze gleby a amory nie sa wytrzaskane. Wogole podczas wchodzenia w zakrety na seryjnych zimówkach wydaje sie fajnie trzymac drogi, czego nie odczulem w poprzednim AAM
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
moj poprzeni golf to był GL, z motorem AAM i wyzej siedzial w sumie to chcialem sie tak zorientowac, bo i tak czeka go gleba:)
umyj nadkola i sprawdz kolor sprezyn... no i zmierz odleglosc od srodka hokeja do ziemi jak bedziesz podawal ile ma cm to napisz jaki masz hokej czy waski czy szeroki