Silnik: 1,4 Pomógł: 4 razy Wiek: 23 Dołączył: 29 Sie 2008 Posty: 185 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-02-01, 14:10 trzęsie przy ruszaniu
witam mam taki problem, podczas ruszania z 1 na asfalcie trzesie mi calym autem, objawy sa mniej wiecej takie jak bym przy ruszaniu za malo gazu dawal, ale na np sniegu trzesienia prawie nie czuc, co to moze byc?
Silnik: 1,4 Pomógł: 4 razy Wiek: 23 Dołączył: 29 Sie 2008 Posty: 185 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-02-02, 09:08
na biegu jalowym drgan nie ma, zauwazylem ze aby tylko auto sie toczylo i ruszajac z jedynki to trzesienia nie ma, a silnika niestety nie mam czym podniesc..
[ Dodano: 2010-02-03, 17:43 ]
juz wiem co sie stalo, skonczylo sie sprzeglo... prawie 700zl w plecy razem z robocizna, shock normalnie
ps.
przy skonczeniu sie sprzegla auto w ogole nie chcialo isc, tzn bylo tak jakbym mial sprzeglo prawie w podlodze i chcial ruszyc, pod srednia gorke to na 1 lub 2 moglem wjechac, daje mu w rure a on w ogole nie idzie obroty leca w gore a predkosc baaaaardzo powolutku rosnie, mechanik powiedzial ze przy okazji wymieni olej w skrzyni + uszczelniacze bo zobaczyl ze sie ciut leje ze skrzyni i jeszcze jakies pier#$olone pierscionki co wchodza do skrzyni musialem kupic po 50zl za szt!!! to nr katalogowy jak ktos chce obaczic co to: 084 409 374 A nie ma podrobek tej czesci tylko oryginaly w salonie VW jestem w szoku normalnie...