Wysłany: 2010-08-01, 15:19 trzęśie przy 80-100km/h
witam mam mały problem z tylnym zawieszeniem tak myśle przy 80 do 100 km/h po wużej juz nie trzepie tak dziwnie koła sa na 100% wywazone i felgi proste co to moze byc??
_________________ Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
po wużej juz nie trzepie tak dziwnie koła sa na 100% wywazone i felgi proste co to moze byc??
pierwsze stan opon czy nie made in bierdonka (jak zjechany bieznik itp), drugie stan amorów tak jak pisze PabloSBT, a najlepiej jedz na stacje sprawdz cala belke tylna
Silnik: 1.6 ABU + LPG Pomógł: 20 razy Wiek: 21 Dołączył: 14 Sie 2009 Posty: 700 Skąd: TKI | Kielce
Wysłany: 2010-08-03, 11:16
a nie wjechałeś czasami w jakąś dziure??
Cytat:
darkmen21
u nas drogi nie wylewają tylko szyją i jak sa amorki z tyłu do bani to właśnie tak podskakuje tył może mu poduszki poszły i przenosi drgania na karoserie ja tak miałem jak nie dokręciłem dobrze amorów od góry;p