Wysłany: 2012-01-09, 07:08 Test dwumasowego kolo zamachowego
Witam szukalem odpowiedzi na moje pytanie na forum ale niestety nic nie znalazlem, takze pisze ....
A mianowicie mam pytanie, ponieważ drganie z silnika przenoszą mi się do wnętrza auta i teraz nie wiem czy jest to wina poduszek pod silnikiem czy dwumasowego kola zamachowego i stąd moje pytanie jak sprawdzic tak "na szybko" czy kolo zamachowe jest sprawne . Mam golfa 3 1.9TDI CL 90km
Aha to dzieki za odp. Mysle ze mogą to byc poduszki poniewaz mam wszystkie trzy nieoryginalne i pewnie dlatego trzęsie .
[ Dodano: 2012-01-09, 09:21 ]
A mam jeszcze pytanie co powinienem zrobic aby podniesc troche moc mojego golfika np do 110 km. Czy sprzdawane na allegro chipy tak naprawde cos dają.
Silnik: TDI AFN ++ Pomógł: 32 razy Wiek: 27 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 1399 Skąd: Lidzbark Warmiński
Wysłany: 2012-01-09, 09:31
smog napisał/a:
A mam jeszcze pytanie co powinienem zrobic aby podniesc troche moc mojego golfika np do 110 km. Czy sprzdawane na allegro chipy tak naprawde cos dają.
Może i coś dają, musial by sie wypowiedziec ktoś kto na tym jezdzi, ale moim zdaniem to chłam którego nie warto wkładać i niszczyc auto, chcesz więcej koników-= wizyta u tunera.
_________________ Zapraszam do obejrzenia mojego "ARL"-a;-)
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
popatrz zlaczki od wydechu i poduchy. pytanie czy drga pod obciazeniem czy na wolnych bo jak pod obciazeniem to nastawnik tez moze byc do czyszczenia. a co do chipowania u mnie juz robie za nie cale 7 stowek nowe wtryski od 110 to 250zl za sztuke trza liczyc. chyba ze kupisz uzywki z gwarancja
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}