logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Stuki podczas jazdy
Autor Wiadomość
arek7812 
aro

Silnik: 1,9TDI
Wysłany: 2011-12-02, 20:46   Stuki podczas jazdy

Witam.Problem polega na tym ,że podczas jazdy gdy zdejmuję nogę z gazu jest uczucie tak jakby przestawiało samochód i towarzyszy temu takie uczucie jak by ktoś przywalił w koło z boku.Szarpnięcie jest widoczne na kierownicy.Dodam że wahacze , łożyska i przeguby są wymienione około 4 miesięcy temu i mechanik nie stwierdził żadnych luzów na nich.Jaka może być przyczyna?PASSAT B5

Golfik1986 
LICZY SIE TYLKO ZAWISZA [Z]

Silnik: a4 avg
Wysłany: 2011-12-02, 21:43   

jaka zawieche wlozyles?? jakiej firmy ile km na niej zrobiles?? bo byly przypadki ze ludzie na chinolach po 3 miechach mieli luzy. ogolnie to zawieszenie jest ciezko do wylapania luzu ja sie bujalem po kilu stacjach zanim poszukal gdzie mam wypukane. tez zachodzi kwestia jak bylo montowane bo niektorzy nie wiedza ale na podniesionym aucie ta zawiecha powinna byc wstepnie wkrecona a na ziemi juz dokrecana do oporu. ludzie montowali w zly sposob i po szybkim czasie auto wybite znow

[ Dodano: 2011-12-02, 21:44 ]
obstawiam ze jesli masz dobrze zrobiona zbieznosc pojawil sie jakis luz bo noszenie lewo prawo to tego wina zazwyczaj

[ Dodano: 2011-12-02, 21:49 ]
aha co mi sie przypomnialo warto tez spojrzec na magla bo byly przypadki ze zero luzow a stuki sie pojawialy

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu