Wysłany: 2012-01-19, 22:24 sciąga golfa na rondzie
Witam mam golfa 3 jezeli wchodze gwałtownie na rondo klub w jakis luk to sciaga autko tak gdyby sie kola smykaly dododam ze zawieszenie jest ok czy moze byc to stabilizator??
wszystko ok właśnie bo byłem na przeglądzie nie miał problemów zadnych moze rozpórke warto dać na kielichy nie wiem sam wtak wszystko ok a jak bym chciał ostro skrecic to po prostu bok ucieka kto wie co to jest
Silnik: 1.6 ABU + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2010 Posty: 50 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-01-20, 05:02
witam.
Też tak miałem, przyczyną były tuleje na tylnej belce pod amortyzatorami.
Koła nie trzymały mi pionu, przy szybkiej jeździe na zakrętach zarzucało mi dupą.
_________________ VW Golf III
Rok- 01.1993
Silnik- 1.6 ABU (b+g)
Model- 5-drzwiowy
witam.
Też tak miałem, przyczyną były tuleje na tylnej belce pod amortyzatorami.
Koła nie trzymały mi pionu, przy szybkiej jeździe na zakrętach zarzucało mi dupą.
Potwierdzam. mam tuleje tylne do wymiany i nawet latem na rondzie potrafiło szmyrgnąć.
duzo ma do zbieznosci tyl. ja mialem amorek wylany z tylu i sciagal mi na lewo koleina ciaglo na lewo zmienilem i jak reka odjal. a zebiznosc zawsze ustawia sie zgledem tylu takze jak np tyl krzywy od jakiegos dzwona zbieznosc ciezko ustawic
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}